Bi bakar misiniz hanimlar

Insallah cok tesekkur ederim. Endiselendim avikcasi. Cunku gunu gunune isler adet dongum. Bu zamana kadar pek bi sikinti yasamamistim.
Geçen ay benim adetim de 1,5 hafta geçti hamileyim sandım sonra kırmızılar geldi.ilk defa öyle oldum sebebini mevsimsel geçişe yordum.Senin kide öyle olmuş olabilir yada yumurtlama olayında da ufak çaplı kanama ve adet sancıları oluyor.O yüzden rahat ol ultrasonla bakar ondada sadece göbeğe sürdükleri jel biraz soğuk o kadar;)

Ay zeholl bende 4 aydır adet olamıyorum :KK43: bugün gidecem doktora bakalım ne dicek ne cikicak çok korkuyorum :KK43:

Senin pantolon indirmezde benimki kesin inecek :)
Coook gecmis olsun. Acikcasi ben bu konularda cok cahilim. Sabahtan beri "lutfen pantolonum inmesin" diye aglaya aglaya duvardan duvara carpiyordum kendimio_O

Sizin cocugunuz varmis, burdaki yorumlar nispetince pantolonunuz inecek gibi duruyor. Allah kolaylik versin. Insaallah biseyiniz yoktur:KK200:

Belki bebis olabilir simdi geldi aklima:KK46:

Geçen ay benim adetim de 1,5 hafta geçti hamileyim sandım sonra kırmızılar geldi.ilk defa öyle oldum sebebini mevsimsel geçişe yordum.Senin kide öyle olmuş olabilir yada yumurtlama olayında da ufak çaplı kanama ve adet sancıları oluyor.O yüzden rahat ol ultrasonla bakar ondada sadece göbeğe sürdükleri jel biraz soğuk o kadar:KK66:
Bu site iyi ki vaaaaar:KK73:

Cok tesekkur ederim. Acaba gitmesem mi doktora. Tekrarlarsa gitsem mi acaba? Ilk kez oldu cunku.

Coook gecmis olsun. Acikcasi ben bu konularda cok cahilim. Sabahtan beri "lutfen pantolonum inmesin" diye aglaya aglaya duvardan duvara carpiyordum kendimio_O

Sizin cocugunuz varmis, burdaki yorumlar nispetince pantolonunuz inecek gibi duruyor. Allah kolaylik versin. Insaallah biseyiniz yoktur:KK200:

Belki bebis olabilir simdi geldi aklima:KK46:

Ay yok canım bebek yokta. Pko olabilir belki. Bu arada benim gibi uzun süre adet olamayan varsa bi bilgilendirin yahu

Bu site iyi ki vaaaaar:KK73:

Cok tesekkur ederim. Acaba gitmesem mi doktora. Tekrarlarsa gitsem mi acaba? Ilk kez oldu cunku.
Yinede git canım ne olur ne olmaz...
kızz korkmuyorum diyosun şuan bi tırsaklık sezdim hemen vazgeçtin gitmekten hayrolaaa:KK70::KK53:

Doktor fobim var benim:KK42:
Ahh canım kıyamam sana vallahi üzüldüm.Ama sağlık bu ihmale gelmez git git.yarın birgün evlenince ne olacak nasip olursa gebe kalırsan 1 ayda en az 2 kere kontrollere çağırıyorlar eee o zaman mecburen gidecen şimdide gitmek zorundasın hiçbir farkı yok canım yen fobini 5 dk muayeni ol çık.En azından acabalarından kurtulursun.

Ahh canım kıyamam sana vallahi üzüldüm.Ama sağlık bu ihmale gelmez git git.yarın birgün evlenince ne olacak nasip olursa gebe kalırsan 1 ayda en az 2 kere kontrollere çağırıyorlar eee o zaman mecburen gidecen şimdide gitmek zorundasın hiçbir farkı yok canım yen fobini 5 dk muayeni ol çık.En azından acabalarından kurtulursun.
Cok tesekkur ederim. Cok sagolun:KK23:

Back
X