- 20 Nisan 2017
- 196
- 725
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesili sevmiyosunuz galibaa..:)Bilsemde bu yazı rengine inat yazmam.
O zaman ben rengi degistirmekte buyuk fayda var...Bilmiyorum ama konunuz kör ediyor![]()
Yeşil var bide neon yeşil var arkadaş : DYesili sevmiyosunuz galibaa..:)
Yine de tesekkur ederim.
Hahaha hiç gülesim yoktuYeşil var bide neon yeşil var arkadaş : D
Şimdi düzelmiş ama geçti artık yazmam![]()
OlsunnnYeşil var bide neon yeşil var arkadaş : D
Şimdi düzelmiş ama geçti artık yazmam![]()
Insallahh..Rengin nesi var simsiyah yazı işte
Adetten sonra başlamak lazım diye biliyorum çok bi zorluğu yok soğanı suya at kaynat iç içebiliyosan
Ben asla içemem inşallah şifa olur size![]()
:)) sende saol kardisim :)Olsunnnsaolun yinede..:)
Yazı rengi siyah ortak,pembe mı yapsın acımasız olma,yap bı güzellik.Bilsemde bu yazı rengine inat yazmam.
neon yesiliydi dostum.gözlerim gucendi niye okudun didi : pYazı rengi siyah ortak,pembe mı yapsın acımasız olma,yap bı güzellik.
Ben adet bittikten sonra 10 gün kadar yapmıştım sabah ve akşam içiyordum. Veya adet öncesi yapanlarda var fakat ben adet sonrası yapanlardanim bence daha faydalı oluyor. Bir adet soğanı 3 4 parçayı bütün kabuğuyla içi dışı bölüp 1 şu bardağı çıkacak kadar cezveye koyuyorsunuz. Kaynadıktan hemen sonra ılımaya bırakıyorsunuz sıcak içilmez ılık icmeniz lazım. Sabah akşam deneyin faydası olacaktır :)Merabalar...
Sogan suyu kuru nasil yapiliyo biliyo musunuz..?
Bilenler lutfen bi cevap yazsin.. ben internetten baktim ama ne zaman kullanilacigini falan anlamadimm... lutfen yardimci olur musunuz?
Simdiden tesekkur ederimmm...![]()
Insallah canim yaa..Adetin bitince sabah aksam bitane soğanı suya koy kaynat (ben kabuğu ile birlikte 4 e bölüyorum) biraz ılıdıktan sonra içinm 15 gün yapın sonra bırakın. Adetten sonra tekrar yapabilirsiniz. Ben araştırmalarımda bunu görmüştüm. Bende işe yaradı insallah sizde de yarar.