Bi bakar misiniz kizlar..

Ben adet bittikten sonra 10 gün kadar yapmıştım sabah ve akşam içiyordum. Veya adet öncesi yapanlarda var fakat ben adet sonrası yapanlardanim bence daha faydalı oluyor. Bir adet soğanı 3 4 parçayı bütün kabuğuyla içi dışı bölüp 1 şu bardağı çıkacak kadar cezveye koyuyorsunuz. Kaynadıktan hemen sonra ılımaya bırakıyorsunuz sıcak içilmez ılık icmeniz lazım. Sabah akşam deneyin faydası olacaktır :)
Insallahh..:)

Neye iyi geliyo sogan suyu hanımlar
Her turlu kadin hastalığına. Hamile kalmaya yardımcı, adet duzenleyici, kistleri küçültücü, rahmi temizleyici etkisi var. Ayrıca gribe de çok iyi geliyor. Malum soğan antibiyotik ozelliktedir
Hic icmedim ama icenlerden cok faydaları olduğunu duydum. Hatta hic bir sikayeti, hastalığı olmayan bir kadının bile yılda bir kez soğan suyu kürü uygulamasinin genel saglik açısından cok iyi olduğu soyleniyor

Adetten iki gün sonra başlanmasi çok daha iyi 15 veya 21 gün günde iki kez her seferinde taze içilmeli Saraçoğlu ve Maranki videolarindan faydalanabilirsn

Adetin bitince sabah aksam bitane soğanı suya koy kaynat (ben kabuğu ile birlikte 4 e bölüyorum) biraz ılıdıktan sonra içinm 15 gün yapın sonra bırakın. Adetten sonra tekrar yapabilirsiniz. Ben araştırmalarımda bunu görmüştüm. Bende işe yaradı insallah sizde de yarar.
Sarı kabuğu yla mi acaba yoksa sari kabuğu soyulup beyaz hali ile mi

Back
X