Bi bakar mısınız

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar malum Cumhuriyet Bayramı geliyor biz öğretmenler de gösteri hazırlıyoruz kıyafet aldırmamız gerekiyor bi yerle araştırdım en uygunu oydu velilerle toplantı yaptım herkes okeyledi kıyafet geldi alınacak velinin biri vazgeçti neymiş ondan kendinde varmış çıldırcam önceden söylesene eksik getirelim. Müdür de her zamanki gibi velinin tarafında. Ben ortada kaldım. Mağaza sahibi kıyafet nolcak diyo. Ya sorun değil gider alırım o kıyafeti kendim ama bu nasıl bir adalet. Sırf veli sıkıntı çıkarmasın diye öğretmeni ezmek te ne haksız mıyım nasıl tepki vericem şaşırdım

özel dikim mi ki kıyafet ne olacak diyor mağaza.
ayrıca özel gün gösterileri için kiralanıyor biz daha hiç kıyafet almadık.
Yok canım basit bi baskı tişört ve pantolon üstelik ucuz herkes okey dedi bu sonradan yok dedi sorun ücreti değil beni düşürdüğü durum

Baştan söyleseydi. Ne denilir ki böylelerine :işsiz: bir de müdürün veliyi tutması var. Allah sabır versin

Veli sacmalamis.
Ama yapacak bi sey yok adalet pek vizden yana olmuyor hocam.

Ustelik baski tişört yaptirmissiniz nasil varmis elinde anlamadim.

Var ya kesin eski bişeydir onun evde olanı da. Bayramda sırıtır o tişört çocuğun da üstünde. Yazık ya

Var ya kesin eski bişeydir onun evde olanı da. Bayramda sırıtır o tişört çocuğun da üstünde. Yazık ya
O bi yana canım müdüre sıkıldı ya anlaşılmış veli toplantısı tutanağı tutulmuş ne var hocamla anlaşmışsınız dese

Yani müdürle konuşsanız sizin için sorun olur .veliyle konuşacak bişey kalmamış . En iyisi yapacağınız işlerde önceden velilerle anlaşma yapın ki dönen olmasın kararından . Müdür ve öğretmenler arasında, öğr görevlisi sekreter arasında vs .hep bir çekişme vardır zaten anlamıyorum ki bir kademe neden insana bukadar özgüven getirr.

Yani müdürle konuşsanız sizin için sorun olur .veliyle konuşacak bişey kalmamış . En iyisi yapacağınız işlerde önceden velilerle anlaşma yapın ki dönen olmasın kararından . Müdür ve öğretmenler arasında, öğr görevlisi sekreter arasında vs .hep bir çekişme vardır zaten anlamıyorum ki bir kademe neden insana bukadar özgüven getirr.
Zaten velilerle yaptım canım veli toplantısı tutanağını da müdür okudu biliyor zaten ondan habersiz asla bişey yapamıyoruz

Back
X