Bi bakar mısınız

Hayır benzeri olmaz birebir olacak hepsi diyin. İnat değil mi? Böyle müdürlerde...

Aynen canım ücret değl de bu öğretmen nasıl olsa susar veli sağa sola bişey demesin ama haklı olsun mantığı var ahh ah
O , veliye “ben okulda istediğimi yaptırıyorum” şeklinde dönüyor. Bunu isteyen parmağında oynatıyor isteyen ricasını kırmıyorlar şeklinde algılar.

Her yerde çıkıyor bi oyunbozan gıcık tip. Hayret bişey. Bide sizin müdür gibi şakşakçıları olur illaki bunların.
Konuşup anlaşılmış şeyden nasıl böyle pervasızca vazgeçilir ben anlamıyorum.

Bilmiyorum canım artık inan hiç sevmiyorum bu tarz işleri araştırdım bide özellikle uğraştım
Bende bi program için ozel tişört bastirdim kendi cebimden 200 e yakin verdim. Guzel olsun etkinlik diye. Müdür kutlamayi iptal etti :cry: kaldim öyle. Hayrima kutlama yapan okula yolliyayim bari.

Bende bi program için ozel tişört bastirdim kendi cebimden 200 e yakin verdim. Guzel olsun etkinlik diye. Müdür kutlamayi iptal etti :cry: kaldim öyle. Hayrima kutlama yapan okula yolliyayim bari.
Ayy bu daha betermiş canım neden iptal etti

Veliye olmaz dedim gitmiş müdürle konuşmuş müdür çağırdı beni veliyle muhattap etti işte

bekara hanım boşamak kolay misali bir yorum yapayım, kıyafeti farklı olanın gösteriye katılamayacağını söyleyip çocuğu gösteriye almazdım. çocuğun ne suçu var bilemedim ama :KK53:

Zor bi durum illa ki bu tarz şeylerde itiraz edenler sorun çıkaranlar oluyor olacak da sonuç olarak müdürün verdiği tepki önemli biz karışmıyoruz dese ne ala ama olmuyor.
Bir daha kutlama yapacak olursanız politik davranın,Herkez kendi alsın kıyafetini diyebilirsiniz.

Belki maddi durumu kötüdür , ya da inatçı bir baba. Olan çocuklara oluyor.
Ucuz bir şeyse ve elinizde kalacaksa bence hediye edebilirsiniz çocuğa.
Haklısınız ne diyelim

Benzeri bulunacak bisey mi ki ?

Zorsa kabul etmeyin tek tip olmak zorunda diye
Yada müdüre şimdi diğer velilerde istediklerini yaptiracak tutanakta kabulu var deseniz

Kızlar malum Cumhuriyet Bayramı geliyor biz öğretmenler de gösteri hazırlıyoruz kıyafet aldırmamız gerekiyor bi yerle araştırdım en uygunu oydu velilerle toplantı yaptım herkes okeyledi kıyafet geldi alınacak velinin biri vazgeçti neymiş ondan kendinde varmış çıldırcam önceden söylesene eksik getirelim. Müdür de her zamanki gibi velinin tarafında. Ben ortada kaldım. Mağaza sahibi kıyafet nolcak diyo. Ya sorun değil gider alırım o kıyafeti kendim ama bu nasıl bir adalet. Sırf veli sıkıntı çıkarmasın diye öğretmeni ezmek te ne haksız mıyım nasıl tepki vericem şaşırdım
Bende aynı konuda ögretmen mağduruyum malesef geçen yıl 23nisan için kıyafet aldırdı ögretmenimiz ama gösteri olmadı tabiki kıyafetimiz dolapta duruyor ne yazıkki :KK66:

Bende aynı konuda ögretmen mağduruyum malesef geçen yıl 23nisan için kıyafet aldırdı ögretmenimiz ama gösteri olmadı tabiki kıyafetimiz dolapta duruyor ne yazıkki :KK66:
Sizde haklısınız malesef oluyor böyle şeyler

Back
X