- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- Konu Sahibi Lonelypoet
Hayır benzeri olmaz birebir olacak hepsi diyin. İnat değil mi? Böyle müdürlerde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O , veliye “ben okulda istediğimi yaptırıyorum” şeklinde dönüyor. Bunu isteyen parmağında oynatıyor isteyen ricasını kırmıyorlar şeklinde algılar.Aynen canım ücret değl de bu öğretmen nasıl olsa susar veli sağa sola bişey demesin ama haklı olsun mantığı var ahh ah
Bura küçük bi yer ve velilerin dükkanları var düşün rakip dükkanda görseler beni hemen bi tepki. Müdür de aynıHayır benzeri olmaz birebir olacak hepsi diyin. İnat değil mi? Böyle müdürlerde...
Canım işte benzeri varmış nolcakmış olurmuş
Bende bi program için ozel tişört bastirdim kendi cebimden 200 e yakin verdim. Guzel olsun etkinlik diye. Müdür kutlamayi iptal ettiBilmiyorum canım artık inan hiç sevmiyorum bu tarz işleri araştırdım bide özellikle uğraştım
Veliye olmaz dedim gitmiş müdürle konuşmuş müdür çağırdı beni veliyle muhattap etti işteolmaz deseydiniz keşke.
hepsi bir örnek olmalı.
müdürde destek çıkmamış.
Bura küçük bi yer ve velilerin dükkanları var düşün rakip dükkanda görseler beni hemen bi tepki. Müdür de aynı
Ayy bu daha betermiş canım neden iptal ettiBende bi program için ozel tişört bastirdim kendi cebimden 200 e yakin verdim. Guzel olsun etkinlik diye. Müdür kutlamayi iptal ettikaldim öyle. Hayrima kutlama yapan okula yolliyayim bari.
:) kahretsin ki yapamıyorumBen sizin yerinizde olsaydım her sene bana tayin çıkarırdı müdürler...
Veliye olmaz dedim gitmiş müdürle konuşmuş müdür çağırdı beni veliyle muhattap etti işte
Net bir sebep söylemedi agzinda geveledi. Hocam kutlama olmiycak farkli bi programda olmam gerekebiliyor ben size dönerim.Ayy bu daha betermiş canım neden iptal etti
Bende aynı konuda ögretmen mağduruyum malesef geçen yıl 23nisan için kıyafet aldırdı ögretmenimiz ama gösteri olmadı tabiki kıyafetimiz dolapta duruyor ne yazıkkiKızlar malum Cumhuriyet Bayramı geliyor biz öğretmenler de gösteri hazırlıyoruz kıyafet aldırmamız gerekiyor bi yerle araştırdım en uygunu oydu velilerle toplantı yaptım herkes okeyledi kıyafet geldi alınacak velinin biri vazgeçti neymiş ondan kendinde varmış çıldırcam önceden söylesene eksik getirelim. Müdür de her zamanki gibi velinin tarafında. Ben ortada kaldım. Mağaza sahibi kıyafet nolcak diyo. Ya sorun değil gider alırım o kıyafeti kendim ama bu nasıl bir adalet. Sırf veli sıkıntı çıkarmasın diye öğretmeni ezmek te ne haksız mıyım nasıl tepki vericem şaşırdım
Sizde haklısınız malesef oluyor böyle şeylerBende aynı konuda ögretmen mağduruyum malesef geçen yıl 23nisan için kıyafet aldırdı ögretmenimiz ama gösteri olmadı tabiki kıyafetimiz dolapta duruyor ne yazıkki![]()