• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakar mısınız?

Turkuvaz-

Aksaraykızı Gonyagelini
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
725
839
18
Selamlar öncelikle
Uzun zamandır sırt ve bel bölgemde ağrılar vardı. Mr da vertebra köprüsünde hemanjiom çıktı çok endişeliyim ve korkuyorum hiç bir bilgim yok internette bakmak istemedim ama korkuyorum oğlum çok küçük Dr um bugün yerinde değilmiş sonucu gösteremedim :( Bir tür tümör muş galiba
Bilginiz varmı? Tedavisi nasıl oluyor?

Aklına kötü düşünceler getirme .
Allahın izniyle hiçbirşeyin yoktur .
Çook geçmiş olsun

Hemanjiomdan korkmayın tedavisini olduğunuz sürece. kanama olduğu sürece sıkıntılıdır onun dışında ameliyatla alınıyor hatta lazerle bile yok ediliyor. Benim tavsiyem bir kalp damar cerrahıyla görüşüp lazerle seanslar halinde aldırmanız

Hemanjiomdan korkmayın tedavisini olduğunuz sürece kanama olduğu sürece sıkıntılıdır onun dışında ameliyatla alınıyor hatta lazerle bile yok ediliyor. Benim tavsiyem bir kalp damar cerrahıyla görüşüp lazerle seanslar halinde aldırmanız
Teşekkür ederim hangi bölüme gideceğimi bile bilmiyorum şuan

Teşekkür ederim hangi bölüme bile gideceğimi bile bilmiyorum şuan
Hemanjiom damar beni olarakta bilinir damarlarlarla bağlantılı olduğu için kanama olursa durdurulması biraz zorluyor. Ama dediğim gibi korkulacak birşey değil ihmal etmeyin tedavinizi olun hiç bir sıkıntı kalmaz merak etmeyin

Hemanjiom damar beni olarakta bilinir damarlarlarla bağlantılı olduğu için kanama olursa durdurulması biraz zorluyor. Ama dediğim gibi korkulacak birşey değil ihmal etmeyin tedavinizi olun hiç bir sıkıntı kalmaz merak etmeyin
Allah razı olsun dua edin

Back
X