selinn04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 44 -3 1 23 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #1 Uykudan uyanınca aşırı mide bulantısı ne anlama geliyor çok midem bulandı yemek dahi yiyemedim ilk kez böyle oldu hamile olabilir miyim
Uykudan uyanınca aşırı mide bulantısı ne anlama geliyor çok midem bulandı yemek dahi yiyemedim ilk kez böyle oldu hamile olabilir miyim
I incim1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 2.512 561 38 27 23 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #2 selinn04 .!.: Uykudan uyanınca aşırı mide bulantısı ne anlama geliyor çok midem bulandı yemek dahi yiyemedim ilk kez böyle oldu hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Olabilir ben hamileyim benimde öyle oluyor
selinn04 .!.: Uykudan uyanınca aşırı mide bulantısı ne anlama geliyor çok midem bulandı yemek dahi yiyemedim ilk kez böyle oldu hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Olabilir ben hamileyim benimde öyle oluyor
selinn04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 44 -3 1 23 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #3 incim1 .!.: Olabilir ben hamileyim benimde öyle oluyor Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir çok istiyorum
incim1 .!.: Olabilir ben hamileyim benimde öyle oluyor Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir çok istiyorum
B Biranneadayi2024 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 1.086 361 38 28 24 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #4 selinn04 .!.: Uykudan uyanınca aşırı mide bulantısı ne anlama geliyor çok midem bulandı yemek dahi yiyemedim ilk kez böyle oldu hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Ben hic midem bulanmiyor diye seviniyordum ama uc gündür acıkmış ve midem bulanmis uyaniyorum iki cubuk krakerler geciyor İnşallah sizin de vardir
selinn04 .!.: Uykudan uyanınca aşırı mide bulantısı ne anlama geliyor çok midem bulandı yemek dahi yiyemedim ilk kez böyle oldu hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... Ben hic midem bulanmiyor diye seviniyordum ama uc gündür acıkmış ve midem bulanmis uyaniyorum iki cubuk krakerler geciyor İnşallah sizin de vardir
selinn04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 44 -3 1 27 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #5 Biranneadayi2024 .!.: Ben hic midem bulanmiyor diye seviniyordum ama uc gündür acıkmış ve midem bulanmis uyaniyorum iki cubuk krakerler geciyor İnşallah sizin de vardir Genişletmek için tıkla... Amin inşallah Allah razı olsun insalh olur bebisim
Biranneadayi2024 .!.: Ben hic midem bulanmiyor diye seviniyordum ama uc gündür acıkmış ve midem bulanmis uyaniyorum iki cubuk krakerler geciyor İnşallah sizin de vardir Genişletmek için tıkla... Amin inşallah Allah razı olsun insalh olur bebisim