bi bakar misiniz ?

hd_08

icinde bir sen bulursun büyümüş anlamis yorgun..
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
192
10
38
Oncelikle konuyu yanlis yere actiysam cok ozur dilerim.

Yaklaşık iki aydir prolaktin hormonu yuksekligim yuzunden tedavi goruyorm.
Yasmin hap iciyorm. Bu ay 5 tane ictim braktim braktiktan 3 gun snra adet oldum. Adetim bideli daha 6 gun oldu. Korkmaya basladm. Kullanan ablalarima soruyorm dogal bi durum mu ? Yoksa doktora gitmeli miyim ?

niye bıraktınız ben de yasminle tedavi oldum.düzenli kullanmazsanız böyle olur ve hormanal duzeniniz daha da kötü olur

Son düzenleme:
Zaten böyle haplarn doktor kontrolünde bırakılması şart, bi tanıdığım kendi kendine bıraktı ve vücudunda tüyler çıktı çoğaldı, hormonlari bozar dikkat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

niye bıraktınız ben de yasminle tedavi oldum.düzenli kullanmazsanız böyle olur ve hormanal duzeniniz daha da kötü olur

Cildiye ilaci kullaniyorum korktum biraktim ikisini kullanmaya doktora da danismadm

Gerçekten mi. Of naptm ben ya. Insallah bse olmaz .

Cildiye ilaci kullaniyorum korktum biraktim ikisini kullanmaya doktora da danismadm

yasmin çok zararsız bir ilaçtır ama prolaktin yüksekliği cilt sorunlarına yol açabilir şöyle ki depresyona sokabilir ve bu da cildinizi etkileyebilir.

yasmin çok zararsız bir ilaçtır ama prolaktin yüksekliği cilt sorunlarına yol açabilir şöyle ki depresyona sokabilir ve bu da cildinizi etkileyebilir.

Ben doktora gidip danisaym. Gerekirse tekrar başlamalym .:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…