bi bakar misiniz?

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
Merhaba arkadaşlar uc hafta once bir fitness salonuna yazıldım haftada 3gun veya 2gun gitmeye çalışıyorum yazildigimda 49kg dım ve bolgesel olarak basenlerimden kilo vermek istediğimi belirttim bana bir program yazdilar 3.haftamda 1 kg aldım. Acaba dogal mı bu ne kadar surede bir gelisme olur acaba? Veya neden kilo aldım yuruyus, bisiklet surme, eliptik bisiklet, twist gbi hareketler yapiyorum ama neden kilo aldm diyet yapmasam da yediklerime ictiklerime de cok dikkat ediyorum. Bu konuda bilgisi olan spor yapan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim

Kas olusmasindan böyle bir durum olmuş olabilir mi benim arkadasta Zayıflamak için spor salonuna yazilmisti önce kas oluşumu nedeniyle biraz kilo aldı sonra vermeye başladı 1 2 ay sonra

Yani o nedenini merak ettiğinde kas oluşumu olarak açıklanmıştı bu durum

Yağlar kasa dönüyor, hemen sonuç alamazsın ki biraz daha git iyice sıkılaşırsın kilonda normal seyrine döner. Bu arada yemeği de artırma tabi.

Kas olusumundan daha ne kadar kilo alicam boyle peki? Beslenmeme dikkat etmeme ragmen tartida 1kg gorunce gercekten endiselendim fitnessin başlangıç programını uyguladigimi soylemisti hoca yani baslangcta herkes böyle yapiyormus. 4.haftada ölçüm yapilacakmis orada belli olur mu acaba bel cevremden basen cevremden falan? Altı üstü 1 kg diyeceksiniz ama insan şekle girmek icin gittiği yerde kilo aldigini gorunce yanlış birsey mi var diye düşünüyor

boy kaç, 49 kg çok az bir kilo

canım bence çok iyi kilon bende 161 im 45 kg yim 50 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…