- 10 Eylül 2014
- 13
- 1
- 16
- 41
- Konu Sahibi kesmeisareti
-
Geçmiş olsun, başın sağ olsun arkadaşım. Ben de aynı şekilde kaybettim bebeğimi. Gayet normal ve sağlıklı bir gebeliğim vardı (doktorlarımın söylediği bu tabii ki). 36 haftalık hamileyken kontrole gittiğimizde oğlumun öldüğünü öğrenmiştim. Gece yatarken daha canlıydı, hareketlerini hissetmiştim ama sabah ultrasonda kalbi atmıyordu... Hiç bir sebep bulunamadı oğlumun neden öldüğüyle ilgili. Ben de sebebini araştırmaya başladım ama bulamıyorum. Tüm test sonuçlarım ve NST sonuçlarımı saklıyorum, internetten de araştırdım hiç bir problem görünmüyor gerçekten. Hiç sebebi yokken bebeğini kaybetmek, kucağına alacağını hayal ederken kucağının boş kalması... Bir insanın bu dünyada yaşayabileceği en büyük acılardan biri. Rabbim bize sabır versin... Ben başka doktorlardan randevu aldım, onlara da göstericem sonuçları. Bir şey bulursam seninle paylaşırım. Sen de benimle paylaşırsan sevinirim. En azında bir daha ki bebeklerimizde daha dikkatli oluruz...Sağlıklı bi gebeliğim vardı ama Bebeğim 27 haftalıkken doğdu ve altı gün sonra vefat etti.benim gibi bebeğini kaybeden anneler var mı? Tekrar aynı şeyin olmaması için yapılan tedaviler var mı?doktor hiçbir şey diyemedi bana. Ne yapacağımı bilmiyorum sadece Üzülüyorum
Çok mutlu olurum paylaşımda bulunursanız. Bi profesöre görünmeyi düşünüyordum daha erken diyor eşim.Şubata erteledim iyi mi yaptım bilmiyorum. Herhangi bir gelişme olursa muhakkak yazarım.Geçmiş olsun, başın sağ olsun arkadaşım. Ben de aynı şekilde kaybettim bebeğimi. Gayet normal ve sağlıklı bir gebeliğim vardı (doktorlarımın söylediği bu tabii ki). 36 haftalık hamileyken kontrole gittiğimizde oğlumun öldüğünü öğrenmiştim. Gece yatarken daha canlıydı, hareketlerini hissetmiştim ama sabah ultrasonda kalbi atmıyordu... Hiç bir sebep bulunamadı oğlumun neden öldüğüyle ilgili. Ben de sebebini araştırmaya başladım ama bulamıyorum. Tüm test sonuçlarım ve NST sonuçlarımı saklıyorum, internetten de araştırdım hiç bir problem görünmüyor gerçekten. Hiç sebebi yokken bebeğini kaybetmek, kucağına alacağını hayal ederken kucağının boş kalması... Bir insanın bu dünyada yaşayabileceği en büyük acılardan biri. Rabbim bize sabır versin... Ben başka doktorlardan randevu aldım, onlara da göstericem sonuçları. Bir şey bulursam seninle paylaşırım. Sen de benimle paylaşırsan sevinirim. En azında bir daha ki bebeklerimizde daha dikkatli oluruz...
Bence 40'ınız çıktıktan sonra başlayın. Ben de oğlumu kaybedeli 50 gün oldu. Sezaryanla doğum yaptığım için en az 6ay beklemelisin diyor şuan ki doktorum. 6 ay içinde daha güvenebileceğim bir doktor bulmalıyım. İnternetten bebek ölümlerinin nedenlerini araştırdım ama bende her şey normal gibi. Sadece pıhtılaşma için test yaptıracağım onun sonucunun da çıkması 1-2 ayı buluyormuş. Yani eğer siz de en kısa zamanda bir bebek sahibi olmak istiyorsanız şimdiden araştırmaya başlayın bence. İyi ve güvenilir bir doktor bulmanız uzun sürebilir çünkü... Biz bebeğimizi kaybettiğimiz için artık doktorlara güvenmemiz çok zor olacak...Çok mutlu olurum paylaşımda bulunursanız. Bi profesöre görünmeyi düşünüyordum daha erken diyor eşim.Şubata erteledim iyi mi yaptım bilmiyorum. Herhangi bir gelişme olursa muhakkak yazarım.
Aminnn. Aklıma bi arkadaşımın yaşadıkları geldi. O da ikiz bebeklerini 6 aylıkken doğurdu ve ikisini de kaybetti. Bir sürü doktor gezdi sebebini araştırmak için hiç biri sebebini bulamadı. İkinci bebeğine hamileyken yine sancıları başladı erkenden Allah'tan 4 doktordan sonra 5.si sebebini bulabildi ve doğumu durdurabildi. Sebep ise rahim yolunun normalden daha kısa olması. Çözüm ise magnezyum tapleti kullanmak. Düşünsene bu kadar basit bir çözüm yolu varken diğer doktorlar bunu bulamıyor. Sende de aynı problem olabilir mi acaba? Rahim yolunun normalden kısa olmasi erken doğuma neden oluyor ve maalesef bunu birçok doktor teşhis edemiyor...Ağır gelen şeylerden biri de diğerlerinin o çocukları et parçası gibi nitelendirmesi.onlar birer bireydiler.insandılar...Allah sabır versin.inşallah bu sınavdan en az yara ile geçeriz. Allah daha kötüsünden korusun
Aman Allah ım.ne kadar üzülmüştür kimblir! gebelik düşünürken doktora gitmiştim.ilaçlı rahim filmi çekmişti. Kapalı olan bi bölgeyi açtıklarını söylemişti.bahsettiğiniz durum hsg yani ilaçlı rahim filminde belli olur muydu?ya da doktor gözden kaçırdı belki de. O film sonucunu tekrar çıkarttırdım gideceğim doktora göstermek için.Artık şubatta... İnternette yazılanlara göre kronik stres olabilirmiş. Nitekim babam hastalanmıştı ve kızımla ikisi üç gün arayla vefat ettilerAminnn. Aklıma bi arkadaşımın yaşadıkları geldi. O da ikiz bebeklerini 6 aylıkken doğurdu ve ikisini de kaybetti. Bir sürü doktor gezdi sebebini araştırmak için hiç biri sebebini bulamadı. İkinci bebeğine hamileyken yine sancıları başladı erkenden Allah'tan 4 doktordan sonra 5.si sebebini bulabildi ve doğumu durdurabildi. Sebep ise rahim yolunun normalden daha kısa olması. Çözüm ise magnezyum tapleti kullanmak. Düşünsene bu kadar basit bir çözüm yolu varken diğer doktorlar bunu bulamıyor. Sende de aynı problem olabilir mi acaba? Rahim yolunun normalden kısa olmasi erken doğuma neden oluyor ve maalesef bunu birçok doktor teşhis edemiyor...
Siz niye sorunu sadece kendinizde ariyorsunuz ki? Belki esinizde sorun? Esinizde ki genetik bir problemden de olabilir. Kendinizi suclamaktan vazgeçin... Şu bir gerçek ki Rabbim ol dedikten sonra oluyor herşey. Alan da o veren de. Belki her ikimizde de hiçbir problem yok. Rabbim öyle olmasını istedi ve oldu. Tabii ki biz elimizden gelen herşeyi yapacağız ama gerisi Allah ın taktiri...Daha önceki gebeliğim de boş gebelikti.o yüzden sorun mu var diye düşündürüyor insana.iyi dilekleriniz için ise Sağolun...Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?