Bi bakar mısınız..

Sberian0621

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
1
0
1
30
Merhaba kızlar çok sukur benim ki dert bile sayılmaz ancak merak ediyorum sormak istiyorum ablalarima . suana kadar olan iliskilerimde erkek arkadaslarim tarafından ciddiye alınmamış gibi hissediyorum. Hep bi surekli Belalti konuşma çabalari ilk buluşmada laubalilikler hadsafada.. Guzel de biriyim ama iliskilerimin devamida cogu kez gelmiyor, yani ilk buluşmadan sonra sogukluk oluyor. Birazda Cocuk ruhluluk var . Bir ilişkinin başında nasıl davranılır , Yanı yeni tanıştığım kişiye başta nasıl davranmalıyım ki beni kolay biri olarak görmesin vs bunlari merak ediyorum . Ben mesela açıkçası kısa surede sevgili oluyorum hoslandığim kisiyle ve hemen askımlar canımlar. Ama elimden geldigince de agirdan aliyorum tabiki.Bu yuzden mi kaybediyoruum? Tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ler :KK52:

Sevgilim olacak gibi düşünmeyin. Biraz iş görüş mesai tarzı davranın. Sorular sorun, cevaplarını iyi dinleyin. Karşı tarafa biraz ciddi bir izlenim verin. Hiç dokunmayın eline koluna falan. Dokundurmayın. Beğendiyseniz bu şekilde yine samimi olmadan bir kaç kez görüşün. Adıyla hitap edin ve böyle yapmasını isteyin. Kimseyi çekiştirmeyin. Dedikodu yapmayın. Hayattan söz edin. Laubali her hangi birşey söylerse hoşlanmadığınızı belli edin. Bir da yaparsa bye bye.

Laubali olmaya calistiginda uyar. ''Ben fazla samimiyetten hoşlanmiyorum biraz mesafeli olalım'' de mesela. Belaltı konuşmaya calistiginda daha sert uyar. Hemen aşkım canimlara girmen bence büyük hata. Kendini ağırdan satmiycaksin ÇOK ağırdan satacaksin. Gerçekten isteyen biri olursa bütün bu nazlara rağmen seni elde etmeye calisir zaten. Psikopatca geliyor ama bence erkeklerin istediği bu. Zor elde edince kıymetli oluyor. Aslinda ben tamamen doğal davranmaktan yanayım ama o dilden anlamiyolar malesef.

Her ilişkinde hemen bel altı muhabbetlerine başlıyorsa karşıdaki rahat tavırlar sergiliyorsundur. Bundan rahatsızsan uyarman lazım.

Lise donemlerindeyken bende kiminlw ciksam hepsi bi sapikti. Ergenlik cagindalar diyeydi zaaar . Bende 1 gun cikip ertesin gun terkediyodum.. o yuzden gecmis pek temiz degil kocam ilk askim falan degil yani :))
Ama oncesi full yalanmis onu ilk gordgumde anladim. Umarim sende en kisa zamanda hayatinin askina rasttlarsin.

Back
X