Bi bakar mısınız..

ayiicik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
6
1
1
33
Hayırlı geceler
Uzun zamandır bdv'yi takip edenlerdenim üye olmak bugüne kısmetmiş :KK28: Üniden mezun olalı 2 yıl oldu bu süre zarfında iş bulamadım bu sene kpssden pek iyi bir puan alamadım iibf mezunuyum kasım atamalarından pek umudum yok açıkcası. Babamın ısrarı ile Komiser yardımcılığına başvuru yaptım sonuçlar açıklanmış bugün ayın 27sinde fiziki yeterlilik sınavına girmeye hak kazanmışım. polislik zor bir meslek üstesinden gelebilirmiyim pek emin değilim. Aranızda polis olanlar var mı ? Karşılaştığınız zorluklar nelerdi yardımcı olur musunuz bana . Şimdiden teşekkürler

zorluguna zor ama yapılmayacak değil elbet ama hakkın yeniyor mesai parası diye bişey yok insan gibi çalışmiyorsun ..kadin daha az oldugu icin ek gorevleri oluyor her subenin birimin calisma sistemi farkli ama genel itibariyle zor yani gecesi gunduzu düzensiz plansız hayat. .ve seni senden başka anlayan kimse yok ailen bile..

Sanırım çok isteyip sevmek lazım denen mesleklerden biri.. istiyor musunuz tam anlayamadım.. ben çok istemiştim ama ailem asla istememisti çok net şekilde.. hala acaba nasıl olurdu diyorum bazen..

Annem kesinlikle istemiyor malum ülkenin şuan ki durumu ortada ama babam çok istiyor emekli polis kendisi bayanları çok zorlamıyorlar diyor. Ama ben kararsızım bu konuda 9 günüm var düşünmem için

zorluguna zor ama yapılmayacak değil elbet ama hakkın yeniyor mesai parası diye bişey yok insan gibi çalışmiyorsun ..kadin daha az oldugu icin ek gorevleri oluyor her subenin birimin calisma sistemi farkli ama genel itibariyle zor yani gecesi gunduzu düzensiz plansız hayat. .ve seni senden başka anlayan kimse yok ailen bile..

İşte o hayata ayak uydurabili miyim onu bilemiyorum cevremdekiler sen yapamazsın diyip duruyor kendimi sorguluyorum başvuru yaptigimdan beri.. Siz polis misiniz

Bence o meslekle ilgili forumlar yazmalı birebir dinlemelisiniz. Şahsen benim yapamayacağım bir meslek. 4 yıl emek verip gidip polis olmakta bizim ülkemizin bir tekmesi resmen. İnsan gibi istihdam etse ne var sanki. Kpss diye de sınırlamayın kendinizi. Bugün memurluk günü galiba kkda.

İşte o hayata ayak uydurabili miyim onu bilemiyorum cevremdekiler sen yapamazsın diyip duruyor kendimi sorguluyorum başvuru yaptigimdan beri.. Siz polis misiniz
Karakterini bilmiyorum ama bende istedim bi ara ama zaman geçtikçe bazı şeyleri gördükçe yaşadıkça vazgeçtim. Kadınlar in yoğun çalıştığı yerlerde var rahat çalışma diye bişey yok ki .en rahat sanırım büro da olmaktır ondada erkek ağırlıklı kadın kaçta ne olur ki. İlk yıl heyecan heves maaş derken sonradan pişman olan çok var bunun evliligi çocuğu var.forumlara göz at istersen olaylı zamanlarda kadın erkek çocuğu var hasta denmiyor. Eşim işin içinde kadın tanıdıkları da var ve dediğim gibi bir dönem istiyordum arastirmistim ömür boyu yapamam ben yani. Baban da polismis az buçuk zorlukları bilirsin.

Annem kesinlikle istemiyor malum ülkenin şuan ki durumu ortada ama babam çok istiyor emekli polis kendisi bayanları çok zorlamıyorlar diyor. Ama ben kararsızım bu konuda 9 günüm var düşünmem için
yapamayacağını düşünüyorsan vazgeç derim.
babanın sana baskı yapması doğru değil.
polislik gibi bir meslek ta sevmeden istemeden yapılamaz sanırım.
bir de bayanlar içni komiser yardımcılığı zor olmaz mı?

Polis degilim ama asla tercih etmeyecegim bir meslek. Arkama bakmadan kacardim ben olsam. Bu devirde bu tarz isler acliktan olmedikce ya da meslege tutkudan delirmedikce yapilmaz bana gore.

kesınlıkle katılıyorum.. bence daha zevk alabılecegın işler de calısabılırsn. polıslıgı sevıyorsan sorun yok ama sevmıyorsan ıskence gıbı gelırdı bana

Back
X