Bi bakar mısınız

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
Ben ailemden uzakta bi şehirde öğrenciyim. Harçlık çıksın diye çalışmaya karar verdim. Bi iç giyim mağazasında iş buldum günlük 30 lira haftanın 3 günü çalışıcam günlük 11-12 saat falan. İlk defa çalışıcam hiç bilmiyorum arkadaşlarımın bi kısmı gitme saati 2,5 lira çok az diyo bi kısmı git haftalık 90 iyi diyo kararsız kaldım gitmesem başka bi iş bulamam diye korkuyorum sizce napsam?

Ben ailemden uzakta bi şehirde öğrenciyim. Harçlık çıksın diye çalışmaya karar verdim. Bi iç giyim mağazasında iş buldum günlük 30 lira haftanın 3 günü çalışıcam günlük 11-12 saat falan. İlk defa çalışıcam hiç bilmiyorum arkadaşlarımın bi kısmı gitme saati 2,5 lira çok az diyo bi kısmı git haftalık 90 iyi diyo kararsız kaldım gitmesem başka bi iş bulamam diye korkuyorum sizce napsam?

11-12 saat ama karşılığı 30 tl mi :KK57:
Ben olsam orayı şikayet eder oraya girmez başka is bakardım.

Millet ticaret değil köle arıyor.
Bu kafada olduğumuz içinde gelişemiyoruz.

Ne pis bir toplumuz yav.

Koton, defacto, lcw falan bak.
Oralarda eleman alıyor bayağı.

fast food lokantalarına başvur
çağrı merkezlerine mutlaka başvur
Öğrencileri sınavlara hazırlamak için özel öğretmenlik yapabilirsin
ingilizcen iyi seviyedeyse ama baya iyi, internetten çevirmenlik yapabilirsin
makale yazarak para kazanma konularını bir araştırmanı tavsiye ederim
hatta evde ütü yaparak bile para kazanabilirsin
http://www.yeniisfikirleri.net/evde-utu-yaparak-para-kazanma/

Benim kardeşim cumartesi pazar market standında duruyordu 11 den 19 a kadar. 50 tl alıyordu günlük 2 sene önce. Böyle br şey baksanız

Benim kardeşim cumartesi pazar market standında duruyordu 11 den 19 a kadar. 50 tl alıyordu günlük 2 sene önce. Böyle br şey baksanız

+
Aynen bu isi benim arkadaşım da yapıyordu.
Epey kazandı.

Bayram zamanları bazı markaların standlari marketlerde oluyor. Onların başında duruyordu falan.
Kozmetik standı oluyor.
Avmlerde de bu tarz şeyler oluyor.

Sen o işe girme sakın @nyctophiliaa

öbür çalışayım mı konusuna çalış demiştim sana çalışma diyorum

sizin okulda öğrenci çalışma imkanı var mı ona bak

bizim kampüste kafeler falan da çalıştırıyor öğrenci

programa göre de ayarlıyorlar saatleri

Back
X