Bi bakarmi siniz

ZYVZYZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
259
105
53
35
Kizlar merhaba 8 haftalik hamileyim ama hala hemen hemen hergun koyu kahve bazen acik kahve bazen siyah lekenmem oluyor sizde de oldum mu birde en son 15 gun once doktora gittim kese 1.veya 1 bucuk hafta buyuk dedi bebege gore bebek saglikli gozukuyorda dedi kalp atisinida duydu ama korkuttu biraz

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Z P
Merhaba canım. Ben 12ci haftama kadar kese yüzünden lekelenmelerim oldu. Şimdilik kesildi şükür ama tekrar gelme şansı da olabilir. Doktora sordum kese de sıkıntı var dedi ama önemsencek birşey değil dedi. Eğer bebek iyi ve kalp atışları güzelse kese bir zaman sonra kendini iyilestiriyormus☺️Kesenin büyüklügu ikiz olmaz şansı var mı acaba. Benim akrabam 8 Ci haftada anlamadılar 12ci haftada ikiz olduğunu anladilar

Merhaba canım. Ben 12ci haftama kadar kese yüzünden lekelenmelerim oldu. Şimdilik kesildi şükür ama tekrar gelme şansı da olabilir. Doktora sordum kese de sıkıntı var dedi ama önemsencek birşey değil dedi. Eğer bebek iyi ve kalp atışları güzelse kese bir zaman sonra kendini iyilestiriyormus☺️Kesenin büyüklügu ikiz olmaz şansı var mı acaba. Benim akrabam 8 Ci haftada anlamadılar 12ci haftada ikiz olduğunu anladilar
Valla bilmiyorum ki canim Oyle bisey olursada ben şok 😍 doktor dediki kesenin buyuklugunden dolayi bu gibi durumlarda bebegin kalbi duruyor dedi korkuttu biraz 15 gun sonra gel dedi yarin gidicem bakalim ne dicek Allah razi olsun rahatlattin biraz canim

• Beğen
Reactions: Z P
Valla bilmiyorum ki canim Oyle bisey olursada ben şok 😍 doktor dediki kesenin buyuklugunden dolayi bu gibi durumlarda bebegin kalbi duruyor dedi korkuttu biraz 15 gun sonra gel dedi yarin gidicem bakalim ne dicek Allah razi olsun rahatlattin biraz canim
İlk defa duyuyorum böyle bişey. Sen şimdi o doktoru bırak hemen başka doktor bul☺️🥰

Yarin baska doktora gidiyorum canim ona mecburiyetten gittim acilde denk geldi ondan
Aynen canım en doğru karar yarın guxel haberlerini bekliyorum. Yol uzun bu yolda insan herşeyi görüyor sabır ve dua ile günlerin bitmesini beklemeliyiz 🥰

Masallah canim Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin Gonlune gore olsun hersey ☺☺
İnsaAllah canım benim seninde 🤲Yarinn güzel haberlerini bekliyoruz 🧡🧡

Bende 9 haftada kanama sonra kahverengi lekelenme tum gun oldu duşuk riskim vardi hastanede yattim şuan 12h içindeyim şukur iyiz kanama bir de kahverengi geldiginde dusuk riski oluyormus dedi doktor. Boyle durumlarda doktorunuzu arayim mutlaka :)

Back
X