Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle var. TebriklerAcaba hamilelik var mı bugun yaptım testi.
5 gündür test yapıyorum bugun ki daha koyu çıktı. Kan versem çıkar mı acabaKesinlikle var. Tebrikler![]()
Kaç gün geçti adetin5 gündür test yapıyorum bugun ki daha koyu çıktı. Kan versem çıkar mı acaba
Çıkar canım testte çıkmış, adetin kaç gün geçti5 gündür test yapıyorum bugun ki daha koyu çıktı. Kan versem çıkar mı acaba
Normalde adetim düzenli degil ama 9 gün geçikti takvime göreÇıkar canım testte çıkmış, adetin kaç gün geçti
9 gün geçikti takvime göre ama adetim hiç düzenli degilKaç gün geçti adetin
İnşallah canım. Eşimide ümitlendirmek istemiyorum emin olamadım biraz daha mı beklesem diye düşünmüştümPembeleşmiş canım, umutlandırmayayım da var gibi, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İNŞALLALLAH.![]()
Bence gidip kan ver. Düşünüp acaba demektense.9 gün geçikti takvime göre ama adetim hiç düzenli degil
Çok teşekkür ederim canımBence gidip kan ver. Düşünüp acaba demektense.![]()
Ben eşime haber vermeden kan vermiştim ümitlenmesin diye imkanınız varsa tek veya bir yakınınızla gidin.hayirli olsun.İnşallah canım. Eşimide ümitlendirmek istemiyorum emin olamadım biraz daha mı beklesem diye düşünmüştüm![]()
Teşekkür ederimBen eşime haber vermeden kan vermiştim ümitlenmesin diye imkanınız varsa tek veya bir yakınınızla gidin.hayirli olsun.
Yarın mutlaka kan vericem.Ben eşime haber vermeden kan vermiştim ümitlenmesin diye imkanınız varsa tek veya bir yakınınızla gidin.hayirli olsun.
Bence var adetinize kaç gün varEki Görüntüle 2772771 benimkinde bişey var mı bakar mısınız. Cok silik bir çizgi var
Bence var adetinize kaç gün var
Ümitlendirmek istemiyorum benim sonucumda net değil sanırım ama 2 gün önde ben de 4 adet test yaptım ve bu kadar silik çizgi çıktı , kan testim 7,9 çıktı yani hamile olabilirim. İnşallah siz de istiyorsanız hamilesinizdir. Eğer başka test varsa bi daha yapınAdet günüm yarın