Rabbim gönlüne göre versin canım inşallahYarın sabah yekrarlıycam inşallah teşekkğr ederim inşallah vardır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallahYarın sabah yekrarlıycam inşallah teşekkğr ederim inşallah vardır![]()
Amin canım Allah razı olsunRabbim gönlüne göre versin canım inşallah![]()
Ben yumurtlamayı 17 ocakta görmüştüm değerlendirdik 20 22 si gibi ağrılarım basladi 31 ocak adet tarihimdi ben 27 sinde test yaptım yumurtlamadan sonra 10 gün geçmişti çünkü olduysa çıkar dediler ama tertemiz bir negatifti sonra tabi adet beklemeye başladım ilk gun stresten gelmedi sandım ikinci gun test yaptım 1 şubatta hamile olduğumu öğrendim canım ben de ümidimi kesmiştim ağrılarım da olunca olması sanmistim sürpriz oldu kiminin çok erken çıkıyor kiminin çok geç bir arkadaşım batindan 1 hafta önce öğrendi mesela bizi hep okuduklarimiz duyduklarımız yanıltıyor yani kirmiziyi görene kadar umut var Allah gönlüne gore versin inşallahBu ay nedense bilmiyorum cok fazla yogunlastim zaten olma sansi düsük neden böylr yogunlastim bende bilmiyorumoglumdada cok ugrastim 2 yilda belki daha fazla bundada 2 yil olacak bu ay böyle sanki olsun diye cabaliyorum ama nasipten öte köy yok sanirim erken gebelik testi yaptim bugün olsaydi cikardi belki diye ümidi kestim insallah dediginiz gibi olur cünkü artik gercekten cok yoruldugumu hissediyorum ve galiba ondan bu stres bian evvel sonuca kavussun diyorum
innnsallah dediginiz gibi olur mutlu haberi alirimmmm sizin nw zaman basladi agrilariniz ?
Yumurtlamanin kacinci günüydü kuzumAdetini bekle canım sen nolur nolmz adetin düzenliyse eger gecikirse tekrar test yaparsın. Erken gebelik testi yaptım birde normal gebelik yapmıştım ama normalde daha belirgin çıkmıştı benim![]()
Benim yumurtlamanin 15. Günüydü bugün dün sanki hafif cizgi vardi bugün hoc yokBen yumurtlamayı 17 ocakta görmüştüm değerlendirdik 20 22 si gibi ağrılarım basladi 31 ocak adet tarihimdi ben 27 sinde test yaptım yumurtlamadan sonra 10 gün geçmişti çünkü olduysa çıkar dediler ama tertemiz bir negatifti sonra tabi adet beklemeye başladım ilk gun stresten gelmedi sandım ikinci gun test yaptım 1 şubatta hamile olduğumu öğrendim canım ben de ümidimi kesmiştim ağrılarım da olunca olması sanmistim sürpriz oldu kiminin çok erken çıkıyor kiminin çok geç bir arkadaşım batindan 1 hafta önce öğrendi mesela bizi hep okuduklarimiz duyduklarımız yanıltıyor yani kirmiziyi görene kadar umut var Allah gönlüne gore versin inşallah
Bana mı sordun canımYumurtlamanin kacinci günüydü kuzum
Evet canimmmBana mı sordun canım
Canım ben hiç yumurlama takibi yapmadım. Adetim de düzenli degil zaten ne zaman yumurtlama günümdü hiç bir fikrim yokEvet canimmmbugün sabah erken test yaptim böyle cikti
Merhaba nasil düşürdunuz acaba paylaşır misinizBende vardı bitkisel tarifle düşürdüm aman dikkat![]()
Sonucunuz ne oldu merak ettim insaalah olumludurAyy inşallah güzel haberler alırsın canım yadarısı başıma inşallah niye bilmiyorum hayla umutluyum kabullenemedim
Tam 14.gu gününde adet oldum canım bayadır aktif değildim cevap vermek bugüne nasipmişSonucunuz ne oldu merak ettim insaalah olumludur