bi bakarmisiniz canlarim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
cvplarınızı beklıyrum
Kizlar gebelikte hamile iken tansiyon sorunu yasayan ve ikinci hamileligindede tansiyonu olan var mi

Son düzenleme:
Kizlar gebelikte hamile iken tansiyon sorunu yasayan ve ikinci hamileligindede tansiyonu olan var mi

ben 3 aylık hamileyken 17- tansiyonla acile gittim zır zır ağlıyodum zaten rakamları da duyunca daha fena oldum nöbetçi doktor artık neyin kafasındaysa ne ağlıyosun ilk çocuk doğuran sen misin fatma hanımın da tek hatası sen misin gibi laflar etti çünkü kadını aradılar sizin hastanız bööle bööle geldi diye o onlara talimat verdi hamile olunca kendisi direk müdahale edemedi o ayrı muammaydı neyse 3-4-5. aylarda ara ara yükseldiğini hissediyodum hemen ölçüyodum falan bi kere de 14 oldu koşa koşa yine doktorun yanında aldım soluğu diyecğim şu ben dedim kadına korkuyorum gebelik zehirlenmesinden o öyle senin sandığın gibi bişi değil kolay kolay da olacak bir şey değil preeklampsi olamazsın korkma dedi sonra bünye alışınca yeni haline heralde tansiyon falan da hiç çıkmadı 5 aydan sonra senin de durumun böyleyse çok kafanı takma bilinen bir tansiyon hastalığın yoksa şayet

Cnm bn dogum yapali iki sene okdu 5 aylik hamile iken vajinama baski hissediodum tesadufen hemsire tansiybumu olctu 18 10 cikti hemen yatis yaptilar 3 gun yattim ciktim tansiyonn 14 10 u gecerse gel hemen dediler hep evde olcrugumde 14 9 yada 14 10 ndu her hafta cagiriolardi her hafta 3 gunum hastanede idi agzm yuzum sismisti hqstqnede yattigimda bile 15 yada 16 idi tabsiyonum cok sukur saglikli dogdu cocugum en son 39 haftada tansiypn icin yatirdiklarinda doguma aldilar cok sukur cocugumda bnde iyiz dogum yapinca tansiyon gitti cocuguma kardes istiyoryz yine olurmu tansiyon die dysunuym cnm

var o zaman bi preeklampsi durumu hamile kalmadan doktorunla konuşsan hamileyken de kullanıcak ilaçlar mutlaka vardır önceden başlarsın özel diyet de yaparsın tuzsuz falan birini atlatmışsın diğerini de yaparsın ya

Kardiyolaga gittim drla gorustum bana dedi ki gebelik tansiyonunda da kullanilacak hap varmus niye gobdermediler seni kardiyolaga dedi ins ikincide olmaz dedi olursasen hc korkma dedi hamile kalirsan gel bn hap veririm dedi

Kardiyolaga gittim drla gorustum bana dedi ki gebelik tansiyonunda da kullanilacak hap varmus niye gobdermediler seni kardiyolaga dedi ins ikincide olmaz dedi olursasen hc korkma dedi hamile kalirsan gel bn hap veririm dedi

tamam işte süpermiş her şeyin çaresi var

Cok sukur protein atilimi olmadi dogum yapinca gecti o zamanlar ne yesem tansiyon yukselio kusuodum

Cok sukur protein atilimi olmadi dogum yapinca gecti o zamanlar ne yesem tansiyon yukselio kusuodum

Tsk ederim cnm cvplarn icin haklisin herseyin caresi var bn cok gozumde buyutuom ikinciye baslayacam calismalara yakinda

Gebeliklerinde tansiyonu olan ikincidede cikan varmi gecmisi yazdim

Bana cvp yazacak yokmu

mrh cnm...ilk gebeliğimde tansiyonum 14/9 olunca 6. ayda farkedildi. doktorum düşük tansiyon 9 ve üzeri olursa ileriki aylarda gebelik zehirlenmesi yaşayabileceğimi ve anne ve bebeği kaybedeciğimizi söyleyince çok üzülüp ağlamıştım..fakat doktorum önce tuzu sıfırlayacaksın dedi..sonra günde 4 defa alfamed adlı tansiyon ilacı kullanmaya başladım...ve herşey çok şükür yolunda gitti..38. haftada doğum normal doğum yapıp kızımı kucağıma aldım:) yani tansiyonu kontrol etmek edilemiyorsa ilaçla tedavisi mümkün ama burada doktorun erken önlemi çok önemli...şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum 23 haftadayım ve sürekli tansiyon ölçüyorum.. şuan herşey yolunda ama kilom fazla olduğu için bu ayla birlikte tansiyon sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum..inş hepimizin hamileliği sorunsuz geçer...geçmiş olsun...

Tsk lercnm cocugun kac yasinda allah bagislasin ikisinide bnde ikinciyi istiyorum bana vermediler tansiyn icin elim ayagim sismisti cok kotuydum yedigimi kysuodum rahatlattin bni

konumu okuyan bayanlar cvplarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…