Kizlar gebelikte hamile iken tansiyon sorunu yasayan ve ikinci hamileligindede tansiyonu olan var mi
ben 3 aylık hamileyken 17- tansiyonla acile gittim zır zır ağlıyodum zaten rakamları da duyunca daha fena oldum nöbetçi doktor artık neyin kafasındaysa ne ağlıyosun ilk çocuk doğuran sen misin fatma hanımın da tek hatası sen misin gibi laflar etti çünkü kadını aradılar sizin hastanız bööle bööle geldi diye o onlara talimat verdi hamile olunca kendisi direk müdahale edemedi o ayrı muammaydı neyse 3-4-5. aylarda ara ara yükseldiğini hissediyodum hemen ölçüyodum falan bi kere de 14 oldu koşa koşa yine doktorun yanında aldım soluğu diyecğim şu ben dedim kadına korkuyorum gebelik zehirlenmesinden o öyle senin sandığın gibi bişi değil kolay kolay da olacak bir şey değil preeklampsi olamazsın korkma dedi sonra bünye alışınca yeni haline heralde tansiyon falan da hiç çıkmadı 5 aydan sonra senin de durumun böyleyse çok kafanı takma bilinen bir tansiyon hastalığın yoksa şayet
var o zaman bi preeklampsi durumu hamile kalmadan doktorunla konuşsan hamileyken de kullanıcak ilaçlar mutlaka vardır önceden başlarsın özel diyet de yaparsın tuzsuz falan birini atlatmışsın diğerini de yaparsın ya
Kardiyolaga gittim drla gorustum bana dedi ki gebelik tansiyonunda da kullanilacak hap varmus niye gobdermediler seni kardiyolaga dedi ins ikincide olmaz dedi olursasen hc korkma dedi hamile kalirsan gel bn hap veririm dedi
Kardiyolaga gittim drla gorustum bana dedi ki gebelik tansiyonunda da kullanilacak hap varmus niye gobdermediler seni kardiyolaga dedi ins ikincide olmaz dedi olursasen hc korkma dedi hamile kalirsan gel bn hap veririm dedi
Cok sukur protein atilimi olmadi dogum yapinca gecti o zamanlar ne yesem tansiyon yukselio kusuodum
Bana cvp yazacak yokmu
mrh cnm...ilk gebeliğimde tansiyonum 14/9 olunca 6. ayda farkedildi. doktorum düşük tansiyon 9 ve üzeri olursa ileriki aylarda gebelik zehirlenmesi yaşayabileceğimi ve anne ve bebeği kaybedeciğimizi söyleyince çok üzülüp ağlamıştım..fakat doktorum önce tuzu sıfırlayacaksın dedi..sonra günde 4 defa alfamed adlı tansiyon ilacı kullanmaya başladım...ve herşey çok şükür yolunda gitti..38. haftada doğum normal doğum yapıp kızımı kucağıma aldım:) yani tansiyonu kontrol etmek edilemiyorsa ilaçla tedavisi mümkün ama burada doktorun erken önlemi çok önemli...şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum 23 haftadayım ve sürekli tansiyon ölçüyorum.. şuan herşey yolunda ama kilom fazla olduğu için bu ayla birlikte tansiyon sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum..inş hepimizin hamileliği sorunsuz geçer...geçmiş olsun...
Tsk lercnm cocugun kac yasinda allah bagislasin ikisinide bnde ikinciyi istiyorum bana vermediler tansiyn icin elim ayagim sismisti cok kotuydum yedigimi kysuodum rahatlattin bni[
amin cnm..şuan kızım 4,5 yaşında..Allah hepimizin evladını korusun..bu arada senin tansiyon problemin ne durumda..yani ölçümlerin neler..birde ikinci gebelikte doktoruna baştan herşeyi anlatman gerekir ve ilgili bir doktorsa ikinci gebelikte tansiyon sorununa dikkat ediyorlar ve gerekirse ilaca başlıyorlar..bahsettiğim ilaç gebelik için uygun ve ağır değildi benim için..yani doktorunun dikkati ve takibi çok önemli...
Dogum yapinca normale dondu iyi ama hamileligin 5 ayinda basladi dogum yapanaTsk lercnm cocugun kac yasinda allah bagislasin ikisinide bnde ikinciyi istiyorum bana vermediler tansiyn icin elim ayagim sismisti cok kotuydum yedigimi kysuodum rahatlattin bni[
amin cnm..şuan kızım 4,5 yaşında..Allah hepimizin evladını korusun..bu arada senin tansiyon problemin ne durumda..yani ölçümlerin neler..birde ikinci gebelikte doktoruna baştan herşeyi anlatman gerekir ve ilgili bir doktorsa ikinci gebelikte tansiyon sorununa dikkat ediyorlar ve gerekirse ilaca başlıyorlar..bahsettiğim ilaç gebelik için uygun ve ağır değildi benim için..yani doktorunun dikkati ve takibi çok önemli...
kaDar gecmedi gitmem gerekiyo ins bi onlem alurlar tsk ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?