- 24 Kasım 2021
- 76
- 28
- 8
- 23
- Konu Sahibi Hayalprstw
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T yi bile görmüyorum ki
Ya evet aslinda gecen adet gunum azcik geldi sayilmaz normalde koyu cikmasi lazim koyu değil t cizgisiT yi bile görmüyorum kiTestte bir sorun var sanırım 2 damla damlatarak yeniden dener misin? Kontrol cizgisinin tam bir sekilde gozukmesi gerekiyor... İlk 10 dk icinde cikan sonuc gecerli oluyor... Reglin ne zaman geçti mi?
su testı bı acsan ya. ıdrar yerınde hcg yazanı da hıc gormedım. kaymıs mı napmıs bı ac cek fotoyu bence :))
c de cızgı cıkması lazım oncelıkle. beyaz sayfa olmus olmamalı :))Ya evet aslinda gecen adet gunum azcik geldi sayilmaz normalde koyu cikmasi lazim koyu değil t cizgisi
su testı bı acsan ya. ıdrar yerınde hcg yazanı da hıc gormedım. kaymıs mı napmıs bı ac cek fotoyu bence :))
Son adetiniz ne zamandı?Ya evet aslinda gecen adet gunum azcik geldi sayilmaz normalde koyu cikmasi lazim koyu değil t cizgisi
Test bozuk gibi duruyor
29 unda adet sayilirsa bir gun hafif kanamam oldu şok oldum azliğina afedersin bide adetiim benim normalde hafif kokulu olurdu gelen kan pembe gibiydiSon adetiniz ne zamandı?
Maalesef yok ya en kötü kan veririrm sabahleyinınsallah elınde baska test vardır. cunku bazılarında boyle c bıle belırgın cıkmıyor test kusuru yanı. cok damlatınca da ilaveten dagılmıs tabı. hıc rıske atma sen tekrarla canım benım. boyle bakınca pembe cızgı c de. yarım yamalak da leke gıbı t yerınde var ama bısı denmıyor tabı
o daha garantı tabı ımkanın varsa:)) pozıtıf alırsan benı etıketle de bı sevınıyım :))Maalesef yok ya en kötü kan veririrm sabahleyin
Ay inşallaho daha garantı tabı ımkanın varsa:)) pozıtıf alırsan benı etıketle de bı sevınıyım :))