Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani tek çizgi tam harfin karsisinda oluyoya, diğer çizgi ikinci harfin hizasinda degil biraz yukarısinda ve çok silik emin olamadim test yapanlar yardimci olabilirmiHangi garfin karsisi bilmem ama silikte olsa hamilesin
Foto atYani tek çizgi tam harfin karsisinda oluyoya, diğer çizgi ikinci harfin hizasinda degil biraz yukarısinda ve çok silik emin olamadim test yapanlar yardimci olabilirmi
Yarin bir daha yap testTesti dün yaptim ve ilk beş dakika beklediğimde çizgi yoktu sonradan gördm ben ve fotoda cikmiyo cizgi tam olarak
Durum derken anlayamadim ki ?Haklisin, senin durum.nasil ben yeniyim burda daha
daha kan testine gitmedim adetimin gününü bekliyorum her gün test yapiyorum hergun silik cizgim var bilmiyorumkiiCanım gebe misin merak ettim
Reglin kaç gün gecikti pekidaha kan testine gitmedim adetimin gününü bekliyorum her gün test yapiyorum hergun silik cizgim var bilmiyorumkii
Üç gün var reglime gecikmeden kan testine gtmek istemiyormReglin kaç gün gecikti peki