Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik yok maalesef yada başka bir tedst alıp yapın bazem yalnış olabiliyor bunlar istiyorsanız rabbim tez vakitte nasip rtsin
Adetiniz 7 gün önce bitmiş 7 günde hamile olsanız bile kanda çıkmaz. Düşük bir ihtimal.Kızlar lütfen yardım edin 8 aylık evliyim çocuk istiyoruz bel ağrısı, mide bulantısı, af edersiniz ishalim vardı sonra ad edersiniz kabızlığa döndü , iştahsızlık, baş ağrım oluyordu adetim 7 fün önce bitti adetim lekesi az gekiyoken son iki günü ilişki oldu bacaklarım ağrıyor çok özür diliyerekten söylüyorum günlük pedime açık kahve bi iki damla leje geliyor doktora gittim dün değil evelgün beta tedti istedi 0,175 çıktı dediki yarın bir daha yap dün gittim0,197 çıktı bilginiz varmı acabs gebelik varmıdır soğukta almıştım doktor giç bişi vermedi bana lütfen biliginix cçvarsa yardımcı olun
Teşekkür ederim kızlar sağolunGebelik yok maalesef yada başka bir tedst alıp yapın bazem yalnış olabiliyor bunlar istiyorsanız rabbim tez vakitte nasip rtsin
Regl oldunuz, ilişki oldu sonrasında, şimdi gebelikten şüpheleniyorsunuz. Yumurtalamadın ki daha kuzum nasıl tutsun bebekDoktor şüphelisin dedi yeni olabilir dedi adet bitmeden iki gün öncesinde ilişki oldu iki kez sönuçlarım bunlar
Test bozuk galiba dediğiniz şekilde hamile kalmanız çok düşük ya
Canim test bas bas bagiriyo hamilesin yani cok net. Hamile degilsin diyenler de beni şok etti
Ben ironi yaptım şahsenCanim test bas bas bagiriyo hamilesin yani cok net. Hamile degilsin diyenler de beni şok etti![]()
Ben onu unlemden anladim da alttakilerden bahsediyorumBen ironi yaptım şahsenapaçık ortada sonuç neyi soruyor anlamadım
![]()
İki çizgi olunca gebe olunuyor biliyordumCanim test bas bas bagiriyo hamilesin yani cok net. Hamile degilsin diyenler de beni şok etti![]()
emin olmak içindiBen ironi yaptım şahsenapaçık ortada sonuç neyi soruyor anlamadım
![]()
Teşekkür ederimHamilesiniz işte, daha ne olsun? Çok net.
Hemde misssler gibi hamilesin saglikla gelsin minnoşunİki çizgi olunca gebe olunuyor biliyordumbende sizler degilsiniz diyince umitlenmek istemedim bilemedim kızlar ikinciyi alıp yapıcam tekrar
Çok mutlu oldum hamilemiyim şimdi ben Allahım çok şükür![]()
Evetİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan tahlili kesin sonuç mudur