- 8 Şubat 2020
- 315
- 260
- 103
- 31
- Konu Sahibi Mavilim001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka varsa elinde test tekrarla. Eğer yine 2. Çizgi hemen çıkarsa ozaman doğrudur :) hem neden tereddüte düştün. 4 gün gecikmem var diyorsun
Biraz önce bir konu okudum, iki testte silik çizgi görüp kanda negatif çıkan biribende testi biraz önce yaptım üstüne onu görünce korktum..
Niye sabah idrarıyla yapmadınız? Daha kesin sonuç alırdınız daha koyu olurdu çizgi
Yarında regl olmazsanız bence gidip kan verin
Şimdi gidiyorum kan vermeye Allah yardımcımız olsun bakalım..
Kan sonucunu paylaşırsınız. Bence vardır. İstiyorsanız ALLAH nasip etsin inşallahÖğlen aldım bi sonraki günü bekleyemedim yaptım o yüzden![]()
Kan sonucunu paylaşırsınız. Bence vardır. İstiyorsanız ALLAH nasip etsin inşallah
Amin. İnşallah istediyiniz sonucu alırsınızŞimdi gidiyorum kan vermeye, paylaşırım burda. Allahım isteyen herkese versin inşallah..![]()
Ah bebeğim sanırım artık kan vermen gerekiyor. Ya da bir erken gebelik testi al yap sabah idrarla.merve bu konuda bilgin var mı? Yoksa bilen birileri var mı bildiğin? Varsa etiketler misin?
Teşekkürler![]()
Naptın?Şimdi gidiyorum kan vermeye, paylaşırım burda. Allahım isteyen herkese versin inşallah..![]()
Naptın?
Geç yumurtladıysan durum normal. Hadi hayırlı olsun.Aldım sonucu 35.34 dediler hamileyim ama normal mi hiç anlamadım.. Pazartesi kontrole gideceğim Allahın izniyle sağlıkla ilerler umarım![]()
Oncelikle sana tesekkr ederim.cift cizgiyi gorupte ben hamilemiyim diye soru sorup gozukumuze sokmadigin icin. Canim yanlislk payi olmayacak derecede cizgin cikmis hamilesin hayirlisi olsun