Bi bakarmısınız lütfen..

Mavilim001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
315
260
103
31
Bugün gün ortasında test yaptım. 4günlük gecikmedeyim. Ve pozitif çıktı ama test markası hakkında internette birşey bulamadım. Aranızda kullanan var mı bu markayı? Güvenilir midir?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 87
Başka varsa elinde test tekrarla. Eğer yine 2. Çizgi hemen çıkarsa ozaman doğrudur :) hem neden tereddüte düştün. 4 gün gecikmem var diyorsun

Biraz önce bir konu okudum, iki testte silik çizgi görüp kanda negatif çıkan biri😒 bende testi biraz önce yaptım üstüne onu görünce korktum..
Başka varsa elinde test tekrarla. Eğer yine 2. Çizgi hemen çıkarsa ozaman doğrudur :) hem neden tereddüte düştün. 4 gün gecikmem var diyorsun

Niye sabah idrarıyla yapmadınız? Daha kesin sonuç alırdınız daha koyu olurdu çizgi

Oncelikle sana tesekkr ederim.cift cizgiyi gorupte ben hamilemiyim diye soru sorup gozukumuze sokmadigin icin. Canim yanlislk payi olmayacak derecede cizgin cikmis hamilesin hayirlisi olsun

Aldım sonucu 35.34 dediler hamileyim ama normal mi hiç anlamadım.. Pazartesi kontrole gideceğim Allahın izniyle sağlıkla ilerler umarım 🙏🏻

Ya onlara bende azcık kızıyorum ki ben böyle bir soru sormak için bile testimi atarken 50kere düşündüm 🤦🏻‍♀️ Şimdi sonuçlarımı aldım 35.34 çıktı inşallah sağlıkla ilerler ve allah isteyen herkese nasip eder🙏🏻
Oncelikle sana tesekkr ederim.cift cizgiyi gorupte ben hamilemiyim diye soru sorup gozukumuze sokmadigin icin. Canim yanlislk payi olmayacak derecede cizgin cikmis hamilesin hayirlisi olsun

Back
X