Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbeginin orada ve karnını aCitıyorsa göbegin3 düşmüş olabilirMerhabalar kızlar bu konuda kesinlikle Bi bilgim yok ama karnıma dokunduğum zaman kalp atışı hissediyorum ve dışarıdan belli oluyor hafif sallanıyo falan yani insanın kalp atışı göbeğinden hissedilir mi?
Merhabalar kızlar bu konuda kesinlikle Bi bilgim yok ama karnıma dokunduğum zaman kalp atışı hissediyorum ve dışarıdan belli oluyor hafif sallanıyo falan yani insanın kalp atışı göbeğinden hissedilir mi?
Halsizlik var fakat acımıyo sadece kalp atıyormuş gibi atıyo arada baya atıyo amaGöbegin düşmüş olabilir ben bu derdi çok pis çekiyorum ağrın varmı bulantı halsizlik
O atan şey aut damarı canım korkmuşta olabilirsin kimi insanında daha fazla atar benimkini görsen korkarsın ben çok kilo verdim bugün mide bulantısından oturdum ağladımHalsizlik var fakat acımıyo sadece kalp atıyormuş gibi atıyo arada baya atıyo ama
Hamilemisin acabaMerhabalar kızlar bu konuda kesinlikle Bi bilgim yok ama karnıma dokunduğum zaman kalp atışı hissediyorum ve dışarıdan belli oluyor hafif sallanıyo falan yani insanın kalp atışı göbeğinden hissedilir mi?
Midem de hissetmedim ama göbeğinde gerçekten çok atıyor bakalım devam ederse gidicem inşAllahİçin rahatlamasi için doktora git istersen ama bana sürekli olur göbek deliğinin çevresinde atar hatta migdende bile