Bi bakarmisiniz..

Nasil bir sinav

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
54
23
8
38
Arkadaslar herkese merhaba benim adet gecikmemin 9. Gunu idrar testi yaptim positif cikti bugun kan verdim hcg degerim 16812.38 cikti bu deger nasil sizce cokmu yuksek cikmis cok yuksek gibi geldi sizin degerlerinis nasildi ..

Arkadaslar herkese merhaba benim adet gecikmemin 9. Gunu idrar testi yaptim positif cikti bugun kan verdim hcg degerim 16812.38 cikti bu deger nasil sizce cokmu yuksek cikmis cok yuksek gibi geldi sizin degerlerinis nasildi ..
Hayirli olsun canim. Erken yumurtlamis da olabilirsin birkac gun bile farkediyor. 4. 5. Gunlerden sonra dahabhizli artiyor degerler. Ikizmi diye merak ettiysen onu bilemiyorum keseyi gormeden bisey demek zor. Allah gönlüne göre versin insaallah

Ya cok yuksek gibi geldi cok korktum cok sagol adet tarihime gore 5+1 gunluk yaziyo yani ben 5 haftayi bitirmis mi oluyorum yani ilk hamileligim cok heyecanliyim bilmiyorum .
Canım benimde çok yüksekti 6. Haftanin içinde olmuş oluyosun pazartesi git doktora :)

Ya cok yuksek gibi geldi cok korktum cok sagol adet tarihime gore 5+1 gunluk yaziyo yani ben 5 haftayi bitirmis mi oluyorum yani ilk hamileligim cok heyecanliyim bilmiyorum .
Evet tam bekledigin adet tarihinde 4 haftalik olmuş oluyorsun. Ona gore devam ediyo 4+1 diye yani 5.haftaya baslamis oluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…