bi bakarmısınız

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
363
benim dün dr la randevum vardı rahim kalınlığına bakıldı dondurulmuşlar için ama rahim kalınlığı 11 mm olmuş adetinde13.günüydü pazartesi bidaha gitcem ama burda biraz araştırma yaptım herkeze 7.8 mm ken transfer yapılmış benim bu gidişle 16 mm i geçcek ama o zamanda tutmuyomuş sizin rahim kalınlığı kaç mm di transferde

bu arada pazartesi adetin 18. günü olcak benim transfer 21. gün olcakmış

hiç olmazsa sizin kaç mm di adetin kaçıncı günü transfer oldu onu yazın benim kafam iyice karıştı

Elifcim benim 7,8 di rahim kalınlığım ve adetin 20. günü transferim yapıldı ama genelde 18. günde yapılıyor dond. transferi.Bende 7,8 az diye üzülmüştüm 13 yada 14 e kadar normal diye biliyorum...

Benim 5. gün transferi diye 20. gün transferim yapıldı da senin niye 21. gün transferin yapılıyor?

benim dondurulmuş embriyo heralde 5. gündür bu sefer hiç araştırmıcam dedim ama kendimi tutamadım rahim çok kalın olunca hastalıkmış embriyo beslenemiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

canım rahimin ince olması da kalın olması da uygun değilmiş. her ikisinde de embriyo beslenemiyor.benimde dondurulmuş transferim rahim çok kalınlaştığı için iptal edildi. 19 mm olmuştu.bu ay tekrar deniyorum. benimde korkum fazla kalınlaşması. bu ay 8. gün 8,7 mm idi.bugün 11. gün yarın tekrar baktırıcam inşallah iyi durumdadır. maksimum 17mm olmalı demişti bana doktorum..

işte bende ondan korkuyorum 14 mm çok iyi imiş pazartesi bakalım kaç olcak ama korkuyorum fazla kalınlaşcak diye senin dr en iyi kaç mm olmalı dedi

canım benim adetimin 18. günü transfer oldu...rahim kalınlığımda 12 milim idi,,,,,ama sonuç negatif oldu....7 ile 15 arası iyi dedi doktorum....

kızlar rahmi kalınlaştırmak için hangi ilaçları kullanıyorsunuz benim dokotrum climara forte bant kullanıcaz dedi bide klomen kullanırız dedi. siz neler kullandınız?

6 ile 12 arası normal diyorlar. Ancak rahim tabakasının kalınlığı bir artıyor bir azalıyor. Benim yumurta toplamada 11 civarındaydı, transferde ise 8'e düşmüştü. Çok üzülmüştüm. Ancak Allah'a şükürler olsun bebişim için yeterli oldu. Tabii ki hemen östrojen takviyesine de başlamıştık. Çok zor bir süreç. Allah-u Teala sabır ve sağlık versin. Umarım her şey yolunda gider :))

arkadaşlar peki transfer sizin adetin kaçıncı günü oldu benim adetin 21. günü olcak onun içinde endişeliyim hem rahmim normalden kalın hemde herkez 18. gün transfer olurken ben 21. gün oluyom

kızlar sizin dondurulmuş transferi adetin kaçıncı günü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…