bi bakarmısınız

aysegulbilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
40
0
36
Eskişehir
31 haftalık hamileyim sanki adet ağrısı gibi bi ağrı günde 2 3 kere öle olup geçiyo bi kaç gündür tedirgin oluyorum bilgisi olan var mı? neden oluyodur acaba

Benim hiç olmadı ama bu dönemde yalancı kasılmalar başlamış olabilir. Düzenli olmadıkları sürece bir anlamı yok diye biliyorum. Ama daha bilgili arkadaşlar cevap verecektir. Magnezyum kullanırsan işe yarar.

benim 3 gün önce o şekilde adet sancısı şeklinde sabah ağrım olmuştu yarım saat bekledim geçmedi doktorumu aradım gel dedi nstye bağladılar ufak sancılarım çıktı ve 2 cm açılmam varmış.o nedenle istirahat verdi.eğer düzenli değilse sancılar sorun yok,ama belli zaman içinde geçmezse doktorunla görüşürsün.senin haftalarında benimde öyle sancılarım oluyodu düzensiz.şimdi 34 haftalığım yine aynı şekilde kısa sürenlerde arada oluyo.

Kasılmaların düzensizse ve sancı gelmesi sıklaşmıyorsa sorun değil bence.Yalancı kasılmalar oluyor çünkü...Ama sancılarının şiddeti artarsa ve sıklığı da artarsa ( 15-20 dakikada bir)doktorunu aramanı tavsiye ederim...

3 gün önce bende de aynı şey oldu acayip sancılar girdi ve yoğun bel ağrım vardı dru aradım hemen gel bakalım dedi yolda acayip idrara sıkıştım ve tuvalete gidince çamaşırımın ıslandığını gördüm acaba suyummu geldi diye ödüm koptu dr da telaşlandı daha erken demeye başladı açılma varmı diye baktı bebeğin suyunu lontrol etti çok şükür normal ama her ihtimale karşı düşük önleyici başlattı bir de idrar tahlili istedi iltihap çıktı ve kum döküyormuşum antibiyotik verdi bence druna sor biran önce

Back
X