bi bakarmısınız???

Semra57

Poyraz&Miray
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
786
6
316
36
slm kızlar 11kasımda 4aylık kızımın kalbi durduğu için suni sancıyla doğum yaptım 1hafta kanamam oldu daha sonra adet oldum şimdi ilişkiye girince kan geliyo neden acaba başına böyle bişey gelen varmı?

slm kızlar 11kasımda 4aylık kızımın kalbi durduğu için suni sancıyla doğum yaptım 1hafta kanamam oldu daha sonra adet oldum şimdi ilişkiye girince kan geliyo neden acaba başına böyle bişey gelen varmı?

merhaba öncelikle geçmiş olsun bende eylulde düşük yaptım 7 haftalıkken 1 hafta benimde kanamam oldu sonra durdu ama ilişkiye girince azar azar kanama oldu başta korktum ama sonradan geçti umarim seninde geçer

geçmiş olsun bende 12 haftalık bebeiğimi kaybettim ama bana doktor ılk reglıden sonra kontrol demişti size demed kontrol olsanız iyi olur ebnce.

mrb muhabet benimde kanamam çok olmuyo biraz geliyo bakalım bi daha olursa gidicem dr

canım beni 1hafta sonra çağırdı knt gittim iyi dedi bi dahada çağırmadı bi daha olursa gidicem zaten

çok saolun cvp verdiğiniz için.

Back
X