kızlar elimde topuklu ayakkabılar var bel fıtığı olduğum içinartık giyinemiyorum. ayakkbılarım çok yeni. doğum sonrası kilo aldığım için ayak numaram 38 oldu ve ayakkabı dolabımı baştan dizdim diyebilirim.ve topuklu ayakkabılarımı ev gezmelerinde ev içinde giyinmek için almıştım markalıdır ama uyguna satıcam. nerden nasıl satacağımı bilemiyorum. internet sitelerinden satamam çünkü heran takipte olmam lazım burada satış yapmamda uygun olurmu bilmiyorm o yüzden hemen resim eklemeyeceğim. almak isteyen olusa özeldende mesaj atabilir.ayrıca doğum öncesi aldığım kıyafetlerm vardı hepsi bilinen kaliteli markalara ait. giyinemeden hamile kaldım kilo aldım sonrasında ise kapandım ve kapalıyken giyemeceğim türden kıyafetler ve kilomdan dolayı onlarıda satmak istiyorum. dediğim gib markalı ama gayet uyguna vericem. trenckot bluz tsort gömlek kot pantolon abiye tarzda bluzlar var. ilgilenenlere duyurulur ancak burdan satmam uygnmu değilmi bilmeden açtım bu konuyu eğer uygun değilse konu yöneticilerindende özür dilerim.