Bi bakarmisiniz:)

jojobe

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
64
12
13
İstanbul
Herkese iyi aksamlar oncelikle yazicagim sey bi dert degil sadece merak ettigim bi konu var sizden yorum almak istiyorum konuma gelirsek ben yaklasik iki aydir youtubedan makyaj yapma videolarina bakiyorum cok becerikli degilim acikcasi bu konuda cokda ihtiyac duymuyorum fondoten, rimel, kaş kalemi isimi goruyor acikcasi ama yapilanlari izleyince acayip merak ettim yapabilirmiyim acaba diye ve cok guzel yapiyolar urunleri teknikleri falan sanirim baslicam alip denemeye soruma gelirsek aranizda boyle bi konuya merak saran oldumu izleyip ogrenen merak ediyorum simdiden zaman ayirip okudugunuz yorum yaptiginiz icin tesekkur ediyorum hepinize sevgili kk uyeleri:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de gölgeli göz makyajı yapmayı videolardan öğrenmiştim :)) baya işe yarıyor.. gösterdiği fırçaları falan kullanınca kendiliğinden gölge olusuveriyor zaten :)))

Herkese iyi aksamlar oncelikle yazicagim sey bi dert degil sadece merak ettigim bi konu var sizden yorum almak istiyorum konuma gelirsek ben yaklasik iki aydir youtubedan makyaj yapma videolarina bakiyorum cok becerikli degilim acikcasi bu konuda cokda ihtiyac duymuyorum fondoten, rimel, kaş kalemi isimi goruyor acikcasi ama yapilanlari izleyince acayip merak ettim yapabilirmiyim acaba diye ve cok guzel yapiyolar urunleri teknikleri falan sanirim baslicam alip denemeye soruma gelirsek aranizda boyle bi konuya merak saran oldumu izleyip ogrenen merak ediyorum simdiden zaman ayirip okudugunuz yorum yaptiginiz icin tesekkur ediyorum hepinize sevgili kk uyeleri:)

ne yalan soyleyim bende bi ara merak salmıştım :9: hatta yeniden mi sarsam:9:

Ben bunlarla ogrendim cok ise yariyor ama malzeme ve firca lazim onlar oldugunda illaki yaparsin ayni ordakiler gibide makyaj yapiyorum suan:34:

Benim cildim beyaz bayag bi beyaz hemde hastalikli gibi duruyorum yuzume bise surmedim mi bi fondoten tutturamadim gitti dudak ustumde renk degisikligi var fondoten sursem bile yarim saate dudak ustum eski halini aliyor iyi bi fondoten kullaniyrm gerci ama benim hosuma giden videolardki kizlarin yuzleri bembeyaz vuct rengine uygun kullaniyolr cok guzel duruyo bi beceremedim su fondoten isini yaaaa:(

Ben bunlarla ogrendim cok ise yariyor ama malzeme ve firca lazim onlar oldugunda illaki yaparsin ayni ordakiler gibide makyaj yapiyorum suan:34:

Ilk isim gidip almak olucak ama okadar cok detay varki birsuru firca goz farlari palet palet hepsine ayri kullaniyolar kafam karisti kursami gitsem yoksa kendim ogrenebilirmiyim bilmiyorum? Ogrendiyseniz ne guzel belki banada yardimci olursunuz:)

ne yalan soyleyim bende bi ara merak salmıştım :9: hatta yeniden mi sarsam:9:

Bana arkadas olabilirsiniz hatta youtubeda bi kiz var lauren curtis diye o kiz cok guzel yapiyo herseyiyle cok fondoten suruyolar gerci ama golgelendirme yuz kucultme falan bilmiyorum elimde pek yatkin degil ufff yaaa:(

Ben de bu videolarla öğrendim makyaj yapmayı ki elim hiç yatkın değildir. Bir de bir malzeme almadan önce fondoten olsun rimel olsun nette mutlaka haklarında birşeyler okuyorum özellikle bloglarda.

Ben de bu videolarla öğrendim makyaj yapmayı ki elim hiç yatkın değildir. Bir de bir malzeme almadan önce fondoten olsun rimel olsun nette mutlaka haklarında birşeyler okuyorum özellikle bloglarda.

Evet bende bakiyorum nars"in fondotenini cok ovuyolar bide loreal true mach yanlis yazmadiysam aklimda onlar var gidip bakip yavastan baslicam insallah

Evet bende bakiyorum nars"in fondotenini cok ovuyolar bide loreal true mach yanlis yazmadiysam aklimda onlar var gidip bakip yavastan baslicam insallah

Bir de tavsiye sana pahAlı olanın iyi olduğu gibi birşey kesinlikle yok , ne o pudralar mineralli ne o rimeller kocaman gözlere sahip olmayı sağlıyor, hep hikaye :)

"make up by tiffanyd " yi tavsiye ederim.. ben ondan çok şey ögrendim.. fırça ve makyaj malzemelerini de tanıtıyor.. bence fırça da makyaj malzemesi kadar kaliteli olmalı:112: bir de yaşadıgın yerde sephora varsa too faced eye paletleri tavsiye ederim.alıp youtubedan bakarak yapabilirsin..

"make up by tiffanyd " yi tavsiye ederim.. ben ondan çok şey ögrendim.. fırça ve makyaj malzemelerini de tanıtıyor.. bence fırça da makyaj malzemesi kadar kaliteli olmalı:112: bir de yaşadıgın yerde sephora varsa too faced eye paletleri tavsiye ederim.alıp youtubedan bakarak yapabilirsin..
Kesinlikle katiliyorum bikac fircam var dedigim gibi cok makyaj yapmadigim icin daha kullanmadim bile gratise watsoonsa kesinlikle ugramam gerekicek almam gereken birsuru sey cikti valla baktikca hevesleniyor insan evet bakimliyimdir kendimce ama izlediklerimin kullandklari okdar cok urun varki makyaj malzemesi olsun olmasin cekiniyorum ekstra bise kullanmaya allaha cok sukur puruzsuz bi cilde sahibim rengim beyaz olmasaydi daha iyi olurdu:(

Ben de o videolara bakıyodum bir aralar
Denedim denedim olmuyo
Ben çok beceriksizim...
Kendi bildiğimi yapmayı tercih ettim çünkü sinirlerim bozuldu :D

Tatlım bende sürekli videolar izliyorum. The balm'ın bronzerını alabilirsin gercekten güzel :) Ayrıca Mac'in ürünleride çok iyi ama biraz tuzlu. Ben genelde Gratisden the balmın ürünlerini kullanıyorum. Benim bildiğim fondoteni boyunda denemek gerekiyormuş. Boynuna sürdüğünde renk farkı yoksa uygun fondoten buymuş. Sakın ten renginden başka birşey alma.. Beyaz olsa sorun değil, bronzer ve pudra ile cok güzel renk katabilirsin. Yüz kontürleme videolarına bakabilirsin..
Bende izleye izleye her gördüğüm makyaj malzemesini alarak Gratis'e baya para verdim :32: Şu anda gayet iyi makyaj yapıyorum :)

Evet the balm'in urunlerinu bende cok duydum paletleride cok iyiymis butun bloglardan bakiyorum ve bu gratis watsons falan indirim gunlerini cok takip ediyolar ve bayag dusuyomus fiyatlar hic gittigimde dikkatimi cekmedi ama kontrol etmek ugramak lazimmis fondoten olarak loreal true mach alicam herkes cok memnun fiyatida uygun senin bi fikrin varmi bu konuda yardimci olabilrsin bana istersen cunku kafam cok karisti?:(

Bende bakmistim bir kac kez evet ise yariyor ozel gunlerde yaparim genelde mesela kas ve biyigi iple nasil aliyorlar diye bakmistim ve ogrendim artik kendim yapiyorum makyaj tekniklerinin bazilarinida ogrendim !

Back
X