bi bakarmısınız?

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
çağrı merkezinden iş teklifi geldi 10 saat çalışma süresi.böyle işte çalışan var şartları iyimi.ailem göndermek istemiyr ama ben gitmek istyrm yükselme şansım var mı.yoksa tekrar kpss mi hazirlanayım

10 saate nasıl dayanacaksınız?

Şahsen bana da çok geliyor eski bi tanıdığım zorlandığını söylediği için direk reddediyorum.
İyi düşünün derim.

çağrı merkezinden iş teklifi geldi 10 saat çalışma süresi.böyle işte çalışan var şartları iyimi.ailem göndermek istemiyr ama ben gitmek istyrm yükselme şansım var mı.yoksa tekrar kpss mi hazirlanayım
maaş ne kadarmış

maaş asgari ücret.fazla çağrı alırsan tabi konuşmaya mecal kalırsa prim varmış.avea çağrı merkezi

Çalışan bir arkadaşım vardı, illallah etmişti diyebilirim.
Maddi olarak idare edebiliyorsanız kpss ye hazırlanın.

o değil de radyasyondan etkilenmezmisiniz?
10 saat..nevri döner insanın..

o değil de radyasyondan etkilenmezmisiniz?
10 saat..nevri döner insanın..
inanın bende bilmyrm çalışan birinden duymak isterm çokmu yorucu diye bencede radyosyandan etkilenr insan ama bana da ilk defa böyle bi iş teklifi geldi

Benim cagri merkezinde cAlisan arkadaslarimin psikolojileri bozuldu 2 ay sonra

ay sakın derim ben çalıştım Turkcell call center de boğazım patladı konuş konuş
Küfür edenler, evlenme teklif edenler, şiir okuyanlar, içip içip sarhoş olup arayanlar aman Allah'ım kabustu resmen.
Zaten en sonunda ses tellerimde nodül oldu meslek hastalığı dedi doktor çok konuşmaktan ameliyattan döndüm vallahi kortizon aldım o şekilde iyileştim.

ay sakın derim ben çalıştım Turkcell call center de boğazım patladı konuş konuş
Küfür edenler, evlenme teklif edenler, şiir okuyanlar, içip içip sarhoş olup arayanlar aman Allah'ım kabustu resmen.
Zaten en sonunda ses tellerimde nodül oldu meslek hastalığı dedi doktor çok konuşmaktan ameliyattan döndüm vallahi kortizon aldım o şekilde iyileştim.
okadar çok çağrı geliyordu yani canım ses telini etkileyecek kdar.zaten kriter ayrımlarıda yok herkesi alıyrlar işe ihtiyaçları olduğu için öyle nezih bi işte değil

Telefonun hiç durmuyor ki üstüste çağrılar Daha birini kaparken zırr hemen çalıyor. Aldığın maaş zaten çok komik rakamlar asla derim git bir yere sekreterlik yap kafan dinç olur

o calisma saatine o maas az.. is de zor, baska seceneklerin varsa degerlendirmeye yonelmeni oneririm..

Ben çalıştım 2 yıla yakın..
Kpss'ye hazırlan arkadaşım.
Çok yorucu sabır isteyen bir iştir ve sinir sistemini en kısa sürede itina ile bozar.
He dersen durumum sıkışık acil işe ihtiyacım var. Gir bir iki ay idare et ve çık.

maaş asgari ücret.fazla çağrı alırsan tabi konuşmaya mecal kalırsa prim varmış.avea çağrı merkezi

Asgari ücretle çalışacaksan daha uygun iş bulabilirsin. En azından radyasyonun göbeğinde olmazsın.
Üstelik arayanların hakaretleri de cabası.

8 yıllık çağrı merkezi elemanı olarak sana şu kadarını söyleyeyim..
hiç arkana bakmadan kaç...

Turkcell çağrı merkezinde 4 yıl çalıştım. Ben iyi bölümlerde çalıştım ama herşeye rağmen iş çok zor .Bir defa genç mesleği .Ortamı çok güzel etrafınızda hep enerjik genç insanlar var ama iş çok yorucu ve uzun yıllar icra etmeye müsait değil ,

Back
X