- 3 Ekim 2012
- 389
- 150
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaş ne kadarmışçağrı merkezinden iş teklifi geldi 10 saat çalışma süresi.böyle işte çalışan var şartları iyimi.ailem göndermek istemiyr ama ben gitmek istyrm yükselme şansım var mı.yoksa tekrar kpss mi hazirlanayım
çağrı merkezinden iş teklifi geldi 10 saat çalışma süresi.böyle işte çalışan var şartları iyimi.ailem göndermek istemiyr ama ben gitmek istyrm yükselme şansım var mı.yoksa tekrar kpss mi hazirlanayım
inanın bende bilmyrm çalışan birinden duymak isterm çokmu yorucu diye bencede radyosyandan etkilenr insan ama bana da ilk defa böyle bi iş teklifi geldio değil de radyasyondan etkilenmezmisiniz?
10 saat..nevri döner insanın..
o derece yaniBenim cagri merkezinde cAlisan arkadaslarimin psikolojileri bozuldu 2 ay sonra
okadar çok çağrı geliyordu yani canım ses telini etkileyecek kdar.zaten kriter ayrımlarıda yok herkesi alıyrlar işe ihtiyaçları olduğu için öyle nezih bi işte değilay sakın derim ben çalıştım Turkcell call center de boğazım patladı konuş konuş
Küfür edenler, evlenme teklif edenler, şiir okuyanlar, içip içip sarhoş olup arayanlar aman Allah'ım kabustu resmen.
Zaten en sonunda ses tellerimde nodül oldu meslek hastalığı dedi doktor çok konuşmaktan ameliyattan döndüm vallahi kortizon aldım o şekilde iyileştim.
maaş asgari ücret.fazla çağrı alırsan tabi konuşmaya mecal kalırsa prim varmış.avea çağrı merkezi
Çağrı merkezi için 10 saat çok uzun bir süremaaş asgari ücret.fazla çağrı alırsan tabi konuşmaya mecal kalırsa prim varmış.avea çağrı merkezi