Arkadaslar ben daha oncede konu acnistim kv bebegimr cok duskun olduguyla ilgili kizimda ona oyle yemek yedirirken benden kacmaya calisiyo uyuturken yinr oyle bende oyle yapinca hem kizima hemde kv me sinirleniyorum elimde olmadan kendime telkin vermeye calisiyorum sakin ol bisey yok bunda soyle boyle ama yok yapamiyorum kizimi kucagima almiyorum sinirlendigim icin oda galiba sinirlendigimi anliyo yada negatif elektrik aliyoki oda bana inat edip gelmiyoyani elimde degik arkaslar paylasamiyorum kizimi kimseyle dun mesela durduk yere kucagimda kendini babannesine atti ama ondayken bana oyle bisey yapmaz bide kv de kizim saga sola bakininca sanki ariyomus gibi burdayim diyo fikan nasil kendime engel olurum ki ben
hayir annemdede aynisi oluyo ayrica bebegim sanki bana biraz uzak ben olmasam aramaz yani o yuzden zoruma gidiyo uzak olmasi yaniBu sizin cocugunuz neden kaynananizdan kiskaniyorsunuz? Sizin yani sizde kalacak, size anne diyecek.
Birakin sevsin babaannesini, sizin annenize aynisi yapsa zorunuza gitmezdi ama??
Bu sizin cocugunuz neden kaynananizdan kiskaniyorsunuz? Sizin yani sizde kalacak, size anne diyecek.
Birakin sevsin babaannesini, sizin annenize aynisi yapsa zorunuza gitmezdi ama??
hayir annemdede aynisi oluyo ayrica bebegim sanki bana biraz uzak ben olmasam aramaz yani o yuzden zoruma gidiyo uzak olmasi yani
Birlikte yasiyoruz sartlar geregi 1 sene daha birlikteyiz bebegimle vakit cok geciriyorum yani babannesi toplasan gunde 1 saat alir oda hep uyutacagim zaman ve yemek yedirecegim zamanBabaannesi çok seviyor belli ki. Şahsen bende bir tuhaf olurdum..
Kızınızla daha çok vakit geçirin.. Bir müddet görmezse babaanneyi belki düzelir..
hayir annemdede aynisi oluyo ayrica bebegim sanki bana biraz uzak ben olmasam aramaz yani o yuzden zoruma gidiyo uzak olmasi yani
Evet bizde boyle o benim kizim diyo kendi cocugum boyle olamaz diyo vede oglunu kiskanirdi simdi oglumu al x benim diyoBiliyor musunuz , bazı babaanneler bunu kasıtlı yapabiliyor..
Çocuğu o kadar şiddetli sahipleniyor ki babaanne olduğunu unutuyor
Evet ama hep ben bakiyorum ise badlamadim buyutuyum diyeAyni evde mi yasiyorsunuz? Babanne mi bakiyor? Belki o yuzden olabilir
Bir yerde dinledim cocuklar kim onunla oynarsa onun dostu oluyormus. Yarin ilk is yeni oyun hamuru boya kitabi falan alin ve cocugunuzla sinirlenmeden bir odada kaliteli zaman gecirin :) ama babanne yok o disarida kalsin...1 hafta icinde belki durumlar degisirEvet ama hep ben bakiyorum ise badlamadim buyutuyum diye
Ama ben hic sinirlenmem bagirmam hep oynarim kiİm sanirim yemek ve uyku saati babannesi aldigi icin ona siginiyoBir yerde dinledim cocuklar kim onunla oynarsa onun dostu oluyormus. Yarin ilk is yeni oyun hamuru boya kitabi falan alin ve cocugunuzla sinirlenmeden bir odada kaliteli zaman gecirin :) ama babanne yok o disarida kalsin...1 hafta icinde belki durumlar degisir
Evet olabilir. Cok gicik bir durum sizi anliyorum ama uzulmeyin nihayetinde anne dedigi sizsiniz :) benim babannemde gelininin onune gecip cocuklara kendine anne dedirtmeye kadar vardirmisti isi ama cocuklar buyuyunce olayi anladilarAma ben hic sinirlenmem bagirmam hep oynarim kiİm sanirim yemek ve uyku saati babannesi aldigi icin ona siginiyo
Ama ben hic sinirlenmem bagirmam hep oynarim kiİm sanirim yemek ve uyku saati babannesi aldigi icin ona siginiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?