Bi bakarmisiniz :(

Nasil bir sinav

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
54
23
8
38
Arkadaslar ben eskisehirde yasiyorum surekli kimyasal dusuk yasiyorum bebeklerim tutunamiyor eskisehirde bildiginiz tekrarlayan dusuklerle filan ilgilenen iyi bir kadin dogum doktoru varmi lutfen yardimci olursaniz sevinirim sebahaddin akyil diye bi doktor tavsiye ettiler ama kararsizim bu foktora giden memnun kalan filan :(

Doktor hakkinda bilgim yok ama surekli kimyasal gebelik yasayip Ust uste 3 kere dusuk yapan birini taniyorum. Daha sonra ortayya cikiyor ki kan pihtilasmasi var. Bebekler ondan tutunamiyormus. Bunun icin tibbi genetikten sira alin bi arastirilsin durumunuz.

Hic kimse yookmu yardim edebilecek bi bilgisi olan :KK43:
Merhaba cnm mesajını okuyunca Eskişehir'de bir arkadaşıma sordum kayın babası kadın doğum doktoru devlet hastanesinde Oktay Özçelik mutlaka öneriyor .acıbadem hastanesinde mine hanim varmış birde muayenehanede ise nezih erdöl diye bir doktor varmış mutlaka bunları öneriyor .söylediğin doktorun da iyi olduğunu söylüyor . Rabbim yardimcin olsun inşallah tez zaman da güzel haberler alırsın .

Merhaba cnm mesajını okuyunca Eskişehir'de bir arkadaşıma sordum kayın babası kadın doğum doktoru devlet hastanesinde Oktay Özçelik mutlaka öneriyor .acıbadem hastanesinde mine hanim varmış birde muayenehanede ise nezih erdöl diye bir doktor varmış mutlaka bunları öneriyor .söylediğin doktorun da iyi olduğunu söylüyor . Rabbim yardimcin olsun inşallah tez zaman da güzel haberler alırsın .
Cok sagol canim ilgin icin tesekkur ederim dikkate alicam mine inana gittim hic ilgilenmedi emnun kalmadim solediklerimi dikkate alicam ama sagol

Back
X