bi bakarmısınızzzz kızlar

fundafu

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
68
27
288
32
arkadaşlar eleştiri yapmayın lütfen sadece anlatmak istedim

2 hafta önce facebooktan biriyle konuşmaya başladım begendim mesajlaşmaya başladık aynı şehirde yaşıyorduk çarşıda işim vardı birgün eger işin yoksa yarım saaat görüşelim dedi bende bi sakınca görmedim neyse haberleştik buluştuk ama resimlerdeki gibi degildi çok itici geldi konuşması tipi davranışları sonra biraz dolaştık biyere oturalım dedi bi mekana oturduk kahve içtik boş boş konuşmaya devam etti iyice sıkıldım ama belli etmedim öyle sesli ve boş konuşuyorduki mekandaki herkez bize bakıyordu neyse daha fazla dayanamadım sürekli kendini övüyor kendisini begeniyor kalkalım dedim o sırada telefonum çaldı baktım bu kalkmıyor telefonu kapattıktan sonra bana benim burdan kalkıcak param yok dedi :53: neyse sorun degıl ben oderim dedim ama çok bozuldum tamam insalık hali paran olmayabilir ama gelmiş 25 yaşına evde oturup facede takılıyor ben okulum oldugu halde parttime işlerde çalışıyorum yatcagına sende calıs erkek sonucta ve benı o davet etti şimdi ben nasıl davranmalıyım ona yorumlarınızı beklıyorum kızlar:53::53:

bence uzak dur zaten hoşlanmamışın
en azından tecrübe edinmiş oldun başına daha kötü bişeyde gelebilirdi allah korusun güven olmuyo ki
hareketlerin bana uygun degil falan dersin zaten kısa süreli bi şeymiş

bence bu adam bu işi ticarete dokmus varsan baksan oturdugunuz cafeyle bile anlasması vardır belki cafenın sahıbıdır ,babasınındır falan filan...

nasılmı davranacaksın? engelle gitsin ve mumkunse birdaha böyle hayde gel bulusam dediklerinle buluşma Allah korusun senı cafe der baska yere goturur olmadı organlarını alır.. atar seni çöplüğe..güvenme öyle herkese olurmu?

gazozuna hap atarr devamını bilirsin filmlerden :34: :20:

Tabi ki bi daha görüşme. Hem hoşlanmadığını, itici geldiğini söylüyorsun. Ne gerek var bir daha görüşmeye veya iletişim kurmaya. Engelle gitsin, ayrıca bu kadar çabuk insanlara güvenme bence.

hala bana mesaj atıyor görüşelim diyorr :50: insanlara hayır diyemiyorum nasıl uzaklaştırcam bilmiyorum kendimden

Zaten hoslanmamissin bence hic gorusme facebook hesabinida engelle hem kendini ovmus hem param yok demis insanin parasi olmayabilir bunu kimse ayiplayamaz ama bir bayani davet ettikten sonra yuzune acik acik param yok denmez iyi niyetli biri gibi gelmedi bana yine de sen bilirsin.

Zaten hoslanmamissin bence hic gorusme facebook hesabinida engelle hem kendini ovmus hem param yok demis insanin parasi olmayabilir bunu kimse ayiplayamaz ama bir bayani davet ettikten sonra yuzune acik acik param yok denmez iyi niyetli biri gibi gelmedi bana yine de sen bilirsin.

haklısın banada öyle geldi :50:

Boşver o yüzsüzleşmiş sen gibi 10 15 kızı düşürse kaç vakit yemek yer içer. Arkadaşlarına da hava atar. Reddedeceksin sen kibarlık edeyim vs giib düsünüyorsundur bu adi bir tip sil engelle gitsin.

arkadaşlar eleştiri yapmayın lütfen sadece anlatmak istedim

2 hafta önce facebooktan biriyle konuşmaya başladım begendim mesajlaşmaya başladık aynı şehirde yaşıyorduk çarşıda işim vardı birgün eger işin yoksa yarım saaat görüşelim dedi bende bi sakınca görmedim neyse haberleştik buluştuk ama resimlerdeki gibi degildi çok itici geldi konuşması tipi davranışları sonra biraz dolaştık biyere oturalım dedi bi mekana oturduk kahve içtik boş boş konuşmaya devam etti iyice sıkıldım ama belli etmedim öyle sesli ve boş konuşuyorduki mekandaki herkez bize bakıyordu neyse daha fazla dayanamadım sürekli kendini övüyor kendisini begeniyor kalkalım dedim o sırada telefonum çaldı baktım bu kalkmıyor telefonu kapattıktan sonra bana benim burdan kalkıcak param yok dedi :53: neyse sorun degıl ben oderim dedim ama çok bozuldum tamam insalık hali paran olmayabilir ama gelmiş 25 yaşına evde oturup facede takılıyor ben okulum oldugu halde parttime işlerde çalışıyorum yatcagına sende calıs erkek sonucta ve benı o davet etti şimdi ben nasıl davranmalıyım ona yorumlarınızı beklıyorum kızlar:53::53:

böyle ne idüğü belirsiz canlıların üzerinde düşünmeye değmez canımmm boşverr :) hersey ortada yanii....

ne yapayım mı

bir daha ki buluşmanızda boğaza balık yemeye götür

açık hava sana iyi gelecektir.... :ssz:

bas engeli alla alla.....:37:

eskiden bende senin gibi çok yumuşak yüzlüydüm kimseye hayır diyemezdim hatta tel.imi küpemi çalan arkadaşlarım bile oldu zamanında onlara bile sesimi çıkarmamıştım ama şimdi öyle değilim birini sevmiyosam veya ondan zarar görüyosam mesafemi koyuyorum sende onunla görüşmek zorunda değilsin üzülürsede üzülsün oda biraz kendine çeki düzen versin o zaman...

Back
X