Canim benimde öyle üç yil önce sol yumurtaligim alindi kist oldugu için patladi aldilar. Sadece sag yumurtaligim yumurtluyor dogal olarak normal overleri olanlarin aylik hamile kalma sanslari %20 iken %10 oluyor.
cnm ben 3 ay once yumurta takıbı yapılmıstı doktor sagda vardı yumrtam 3 tane soldada olusmus demıstı doktor xsanlamdm gttı. yrn gtcm bkyım doktora. ama bana aldım demedı doktor hatta cok dıkktalı amelıyt ettm dedı. daha kucuk dedı. yumurtalık olmayan yerden yumrtalama olamaz. bıde ultrasyonda cıkar.bn hep 3 ayda bır kontrole gttm kımse bana tek yumrtalgın var demedı?
Anladim canim bilmiyorum insallah alinmamistir yumurtaligin. Benle ayni sikintiyi cekmezsin.
İns CNm ya. Ya sana yumurta takibi flnn yapıldımi ? Tek taraftan mı yumurtan oluyo?
Evet canim yapildi. Sol tarafta yumurtaligim yokki yumurtlasin :) sag yumurtaligim iyi bu ay 2 tane yumurtam olmus. Ovitrelle yaptim bugun bakalim hayirlisi..
Hm anladım CNm hyrlisi olsun ama bn iki taraftanda olmuştu yumurtam.ama tutmadı eğer sag tüpüm tikaliysa isim zor olacak rbbm ins bZe evlat nasip etsin. Pko varmi snde?
Evet canim yapildi. Sol tarafta yumurtaligim yokki yumurtlasin :) sag yumurtaligim iyi bu ay 2 tane yumurtam olmus. Ovitrelle yaptim bugun bakalim hayirlisi..
Evet canim sol yumurtaligim o yuzden alindi zaten ama sagda bi sikinti yok simdilik. Hsg cekildim o da temiz. Esimin sonucu da cok iyi. Insallah bu ay olur
Ay CNm ya ins olur. Üzülme. B'nmde eşimde grade1 varikosel var ama suanda ameliyatlik değil dedi doktorlar.bn de
Çok üzülüyorum ama rbbm ins bize evlat nasip eder. Hiç bu Zamana kadar tedavi oldunmu?
Canim 1yillik evliyim zaten. 3 ay progesterone falan kullandim olmadi serophene kullandim yumurtalari gelistirmek icin bugunde ovitrelle oldum. Bu ayda olmazsavdirek asilama yaptiracaz insallah doktorumda böyle önerdi tek yumurtalik oldugu icin zaman kaybetmeyelim dedi
Evet CNm doğru.bnde 2 buçuk yıllık evliyim yasım 20. Esiminde yası 20. B'nmde hiç olmadı daha. 1 ay klomen kullandm çok güzel sonuc aldık ama gene olmadi snr doktor hsg istedi Baklm yrn ne dicek .. Kürtleri denedim yine olmadı. Hyrlisi artık CNm dualarım seninle CNm .
Canim 1yillik evliyim zaten. 3 ay progesterone falan kullandim olmadi serophene kullandim yumurtalari gelistirmek icin bugunde ovitrelle oldum. Bu ayda olmazsavdirek asilama yaptiracaz insallah doktorumda böyle önerdi tek yumurtalik oldugu icin zaman kaybetmeyelim dedi
Ben 21 esim 26 yasinda canim bizimde. Cok istiyoruz ama hayirlisi bakalim zaman neyi gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?