Bı bakarmıştınız lütfen? Oferektomi hakkında !!

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
32
Bursa
Kızlar yumurtaliklarimdan biri alınmış olsa sağlı sollu yumurtlamam olurmu? Bn 4 sene önce kistlerim patlamsti ameliyat oldum iki gün önce hsg sonucu doktor oferektomi Yazms ? Anlamadm gitti cuma gitcem Doktra bakım ne dicek. Ve ultrasyonda çıkmazım yumurtaligimin alındığı misal.

Canim benimde öyle üç yil önce sol yumurtaligim alindi kist oldugu için patladi aldilar. Sadece sag yumurtaligim yumurtluyor dogal olarak normal overleri olanlarin aylik hamile kalma sanslari %20 iken %10 oluyor.

Canim benimde öyle üç yil önce sol yumurtaligim alindi kist oldugu için patladi aldilar. Sadece sag yumurtaligim yumurtluyor dogal olarak normal overleri olanlarin aylik hamile kalma sanslari %20 iken %10 oluyor.

cnm ben 3 ay once yumurta takıbı yapılmıstı doktor sagda vardı yumrtam 3 tane soldada olusmus demıstı doktor xs anlamdm gttı. yrn gtcm bkyım doktora. ama bana aldım demedı doktor hatta cok dıkktalı amelıyt ettm dedı. daha kucuk dedı. yumurtalık olmayan yerden yumrtalama olamaz. bıde ultrasyonda cıkar.bn hep 3 ayda bır kontrole gttm kımse bana tek yumrtalgın var demedı?

Anladim canim bilmiyorum insallah alinmamistir yumurtaligin. Benle ayni sikintiyi cekmezsin.

Evet canim yapildi. Sol tarafta yumurtaligim yokki yumurtlasin :) sag yumurtaligim iyi bu ay 2 tane yumurtam olmus. Ovitrelle yaptim bugun bakalim hayirlisi..

Hm anladım CNm hyrlisi olsun ama bn iki taraftanda olmuştu yumurtam. ama tutmadı eğer sag tüpüm tikaliysa isim zor olacak rbbm ins bZe evlat nasip etsin. Pko varmi snde?

Hm anladım CNm hyrlisi olsun ama bn iki taraftanda olmuştu yumurtam. ama tutmadı eğer sag tüpüm tikaliysa isim zor olacak rbbm ins bZe evlat nasip etsin. Pko varmi snde?

Evet canim sol yumurtaligim o yuzden alindi zaten ama sagda bi sikinti yok simdilik. Hsg cekildim o da temiz. Esimin sonucu da cok iyi. Insallah bu ay olur

Evet canim yapildi. Sol tarafta yumurtaligim yokki yumurtlasin :) sag yumurtaligim iyi bu ay 2 tane yumurtam olmus. Ovitrelle yaptim bugun bakalim hayirlisi..

Evet canim sol yumurtaligim o yuzden alindi zaten ama sagda bi sikinti yok simdilik. Hsg cekildim o da temiz. Esimin sonucu da cok iyi. Insallah bu ay olur

Ay CNm ya ins olur. Üzülme. B'nmde eşimde grade1 varikosel var ama suanda ameliyatlik değil dedi doktorlar. bn de
Çok üzülüyorum ama rbbm ins bize evlat nasip eder. Hiç bu Zamana kadar tedavi oldunmu?

Ay CNm ya ins olur. Üzülme. B'nmde eşimde grade1 varikosel var ama suanda ameliyatlik değil dedi doktorlar. bn de
Çok üzülüyorum ama rbbm ins bize evlat nasip eder. Hiç bu Zamana kadar tedavi oldunmu?

Canim 1yillik evliyim zaten. 3 ay progesterone falan kullandim olmadi serophene kullandim yumurtalari gelistirmek icin bugunde ovitrelle oldum. Bu ayda olmazsavdirek asilama yaptiracaz insallah doktorumda böyle önerdi tek yumurtalik oldugu icin zaman kaybetmeyelim dedi

Evet CNm doğru.bnde 2 buçuk yıllık evliyim yasım 20. Esiminde yası 20. B'nmde hiç olmadı daha. 1 ay klomen kullandm çok güzel sonuc aldık ama gene olmadi snr doktor hsg istedi Baklm yrn ne dicek .. Kürtleri denedim yine olmadı. Hyrlisi artık CNm dualarım seninle CNm .

Son düzenleme:

Ben 21 esim 26 yasinda canim bizimde. Cok istiyoruz ama hayirlisi bakalim zaman neyi gösterecek.

Ben 21 esim 26 yasinda canim bizimde. Cok istiyoruz ama hayirlisi bakalim zaman neyi gösterecek.

Bizde istiyoruz çok. Rabb'im dualarımızı kabul etsin ins. Bizede evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…