Bi bakin kizlar acilllll

mltmgksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
1.931
83
83
Kizlar hemen konuya giriyorum sinirden olucem yoksa.
Ben bi kac ay kadar once evin buradaki bir telefoncudan telefonumun dis cerceve cam vs.degistirmesini istedim.
Orjinal parca olursa 150 tl olur dedi bende mahallenin insani dedim guvendim yaptirdim.
Telefonu aldiktan sonra ne sebeke geliyor ne bisey gittim soyledim yok iste parcalari oturur cart curt dedi.
Basiretim baglanmis gibi tamam dedim geldim.
Gecen benim erkek kardesim benden habersiz telefonu yaptirdigim yere goturmus saticam ne kadara alirsiniz demis.
Adamda bunu yan sanayi yapmislar 30 tl bile vermem demis.
Baksana dogru duzgun is yapmamislar demis.Kendi kendini kotulemis resmen.
Suan yeni ogrendim adam yaptigi mali hatirlamiyor ustune ustluk benden o kadar para aldi kandirdi.
Kim bilir kac kisi daha magdur oldu gidip konusucam ama sinirden ne diyecegimi bilmiyorum.
Akil verin kizlarrr

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Hakem heyetine gidicem, tuketici haklarimi aricam ve sizi telefonunuzun firmasi neyse ona sikayet edicem diyin. Bu cok ciddi bir suc

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adamın gozunu korkutman lazım bı sekılde yanı , o da pek pişkinmiş ! ordan aldıgın bı fatura yada fıs ne bılıyım yaptırdıgına daır bısey yok mu ?
işte bayanız ya anlamayız sanıyolar adiler !
baglı oldugu bır yer vardır ya telefoncuların pek bılmıyorum ama sıkayet edılebılınıyosa et bence oraya.. ona da bunu soyle. gozunun korkması yeterlı olur..

Hakem heyetine gidicem, tuketici haklarimi aricam ve sizi telefonunuzun firmasi neyse ona sikayet edicem diyin. Bu cok ciddi bir suc

Fis fatura falan almadim ki nasil sikayet edicem

Fatura fis istemedim mahallenin insani diye guvendim ne biliyim boyle olacagini nasil sikayet edicem ne dicem bilmiyorum sinirden olucem

Elinde ispat edecek belge yoksa hiçbir şey yapamazsın.
Belki de telefonu ucuza almak için erkek arkadaşına dümen yaptı. Başka bir telefoncuya da sor bence.

Gidip konuş hakkını ara tabi ki ama bu adam çamura yatar.
Kimseye güvenmeyin bir daha.

Fis fatura falan almadim ki nasil sikayet edicem

Guvenlik kamerasi vardir. O da yok ise en kotu ihtimalle guvenlik kanerasi yok diye ceza alir. Biraz daha uzun surer ama o kisinin kyllandigi malzemeden bulunur. Yani o sizi degil siz onu tehdit edin. Ne demek o oyle?!

İnsanlar o dükkandan ekmek parası kazanıyor, ticarette şike olursa ki bu dükkan tarzı bir yerse batışı yakındır. Sen bir daha gider misin oraya? Ya da anlatmaz mısın arkadaşlarına?
Bu insanlar haybeye nefes alıyor bence.

erkek kardeşinizle gidin o zaman inkar edemez söylediklerini..ayıp değil miymiş bu yaptığı, bi sorun bakalım ne diyecek

Son düzenleme:

Ben hala saf gibi telefonda sorun oldugunu dusundum hic bisey de istemedim gidicem konusucam ne dicem ne soylicem hic bilmiyorum kardesim anlatinca sok gecirdim resmen sinirden diceklerimide unutuyorum :s

Offf sinirden karnima agri girdi ayni yeri tarif etti bide kardesim ya bu kadar mi kolay insan kandirmak adam kabul etmezse icimdeki sinirle kalicam

Asla gitmem ama iste bi anlik gafletle gittim oraya verdim ne fis fatura bisey istemedim olan telefonuma oldu deliricem resmen ne yapsamm

Offf sinirden karnima agri girdi ayni yeri tarif etti bide kardesim ya bu kadar mi kolay insan kandirmak adam kabul etmezse icimdeki sinirle kalicam

Is guvenliginde o guvenlik kamerasi sart. Ben size yaptirdim dava edicem diyin fis yoksa bi de vergi kacirma var demektir. Bunlari da soyleyin.

Is guvenliginde o guvenlik kamerasi sart. Ben size yaptirdim dava edicem diyin fis yoksa bi de vergi kacirma var demektir. Bunlari da soyleyin.

Soylicem
Suan sinirden olucem o derece sinirliyim (((

tüketici hakem heyetine gidicen ihtarname çektiricen tutuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…