merhaba kızlar.6 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor.ne kadar stres yapmıyım üzülmüyüm desemde elimde değil.annem 1 sene olmadan korkma olur diyor ama elimde değil.doktora gittik ama 6 ay denediğimizi duyunca 1 sene dolsun öyle gelin dedi.soğan kürü denemek istedim ama şeker düşürme etkisi varmış.benimde şekerim çok çabuk düşer bu yüzden korktum denemedim.incir kürü hakkındada bazı kişilerde kist yaptığına dair yazılar okudum ondanda korktum.şimdilik sadece keçi boynuzu pekmezi içiyoruz eşimle birlikte günde 1 yemek kaşığı.gün aşırı ilişki deniyoruz.kızlar yumurtlama gününden 2 gün önce ilişkiye başlayıp gün aşırı yapanlar var,bazılarıda hergün ilişki yapıyormuş.bazılarıda hergün olursa sperm kalitesi düşer diyor.nasıl yapılmalı?ikinci sorumda folik asitle ilgili.hamilelik düşünüldüğü aydan 3 ay önce başlanmalı diye başlamıştım.toplam 9 aydır içiyorum.ara vermelimiyim sizce?bugün adetim bitti 7inci aya dualarla giriyorum.kızlar nolur bana dua edin.bu yazıları yazarken bile ağlıyorum.kalpten "inşallah" demeniz bile benim için umut verici.hepinizi kucak dolusu öpüyorum