bi bakın

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
35
kızlar adetim gecikeli bir hafta olmuştur hamile olabilirmiyim acaba testte yapmak istemiyorum artık hayal kırıklığı oluyo bi konu daha açmıştım ama hiç msj gelmedi napıyım bilmiyorum iki gün daha olmazsa gidicem doktora ümitlenmekte istemiyorum hayırlısı neyse o olsun artık

Canım 1 hafta az bir sure degil keşke kan verseydin yada evde test yapsaydın.

Canım 1 hafta az bir sure degil keşke kan verseydin yada evde test yapsaydın.
iyice ümitsiz oldum 4 yıla yaklaştı evleneli ve sürekli test yaptım bilmiyorum sanki yok gibi geliyo ama baş dönmesi falan var halsizlik falan bu belirtiler normaldede arada oluyo bilemiyorum cnm en son rahim filmi çekildi diyorum acaba mı

Rahim filmi cekildikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormus belki de hamilesinizdir sabah gidip kan verin bence eger hamileyseniz dikkat etmis olursunuz hareketlerinize falan

Rahim filmi cekildikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormus belki de hamilesinizdir sabah gidip kan verin bence eger hamileyseniz dikkat etmis olursunuz hareketlerinize falan
ne yalan söyleyim içimden hiç gitmek gelmiyo yorgunum belki belirti falanmıdır

ne yalan söyleyim içimden hiç gitmek gelmiyo yorgunum belki belirti falanmıdır
Yorgunluk en basta belirti olarak siz gidin sabah kan verin varsa da yoksa da hersey Allah tan eger yoksa insallah hamilesinizdir de yoksa da neden geciktiniz birsey vardır belki gidin siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…