D daraltibasti Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Emoji Skoru 4 Puanlar 16 18 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi daraltibasti #1 ikisini de aynı gün yaptım ilkinde süreyi tam tutamadım sanki var gibi geldi ikinciyide ondan 1 saat sonra yaptım.. hayalet mi ilki sizce Eklentiler IMG_0946.webp 86,2 KB · Görüntüleme: 58
ikisini de aynı gün yaptım ilkinde süreyi tam tutamadım sanki var gibi geldi ikinciyide ondan 1 saat sonra yaptım.. hayalet mi ilki sizce
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 14.818 Emoji Skoru 10.158 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 18 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi daraltibasti #2 daraltibasti .!.: ikisini de aynı gün yaptım ilkinde süreyi tam tutamadım sanki var gibi geldi ikinciyide ondan 1 saat sonra yaptım.. hayalet mi ilki sizce Genişletmek için tıkla... İlkinde hayalet bi çizgi var canım
daraltibasti .!.: ikisini de aynı gün yaptım ilkinde süreyi tam tutamadım sanki var gibi geldi ikinciyide ondan 1 saat sonra yaptım.. hayalet mi ilki sizce Genişletmek için tıkla... İlkinde hayalet bi çizgi var canım
halleyy16 Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Haziran 2026 Mesajlar 340 Emoji Skoru 179 Puanlar 18 Yaş 26 18 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi daraltibasti #3 İkincide hafif silik var gibi 3 gün sonra falan tekrar bir test yap istersen biraz bekle
D daraltibasti Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Emoji Skoru 4 Puanlar 16 18 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi daraltibasti #4 nurbanu7 .!.: İlkinde hayalet bi çizgi var canım Genişletmek için tıkla... ikincisinde çıkmadı ama
D daraltibasti Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Emoji Skoru 4 Puanlar 16 18 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi daraltibasti #5 halleyy16 .!.: İkincide hafif silik var gibi 3 gün sonra falan tekrar bir test yap istersen biraz bekle Genişletmek için tıkla... ikincide net yok kesin ama ilki şüpheli adetim 8 gün gecikti tahmini ilişkimin üstünden 15gün geçti
halleyy16 .!.: İkincide hafif silik var gibi 3 gün sonra falan tekrar bir test yap istersen biraz bekle Genişletmek için tıkla... ikincide net yok kesin ama ilki şüpheli adetim 8 gün gecikti tahmini ilişkimin üstünden 15gün geçti
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 14.818 Emoji Skoru 10.158 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 19 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi daraltibasti #6 daraltibasti .!.: ikincisinde çıkmadı ama Genişletmek için tıkla... Yani biri bozuk ama kan testi ver bilemedim
daraltibasti .!.: ikincisinde çıkmadı ama Genişletmek için tıkla... Yani biri bozuk ama kan testi ver bilemedim
D daraltibasti Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Emoji Skoru 4 Puanlar 16 19 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi daraltibasti #7 nurbanu7 .!.: Yani biri bozuk ama kan testi ver bilemedim Genişletmek için tıkla... sabah ilk idrarla tekrar yapıcam ona göre kan testi
nurbanu7 .!.: Yani biri bozuk ama kan testi ver bilemedim Genişletmek için tıkla... sabah ilk idrarla tekrar yapıcam ona göre kan testi
D daraltibasti Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 22 Emoji Skoru 4 Puanlar 16 20 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi daraltibasti #8 daraltibasti .!.: sabah ilk idrarla tekrar yapıcam ona göre kan testi Genişletmek için tıkla... sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun sabahta normalini yaptım negatif çıktı
daraltibasti .!.: sabah ilk idrarla tekrar yapıcam ona göre kan testi Genişletmek için tıkla... sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugun sabahta normalini yaptım negatif çıktı