Bi Beş Kilo Vermek Bu Kadar mı Zor???

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Hanımlar Merhabaaaa..

Yıllardır 55 kıloda çakılı kaldım ne iniyorum ne çıkıyorum,50 kıloya düşmek ıstıyorum boyum 165 felan. 55 kiloda balık etli gorunuyorum ama ben zayıf kızlara özenıyorum tabı asırı zayıflardan da bahsetmıyorum ama bende 50 kılonun ıdeal duracagını dusunuyorum.

Evin karşısındaki yürüyüş parkuruna cıkayım dıyorum hep araya bır sey gırıyor arada evde bır ıkı egzersız yapıyorum ama cogu zaman unutuyorum, tıtresımlı kemer aldım arada bır kalcama bacagıma sarıyorum ama duzenlı kullanmayınca oda bır ıse yaramıyor,boğazıma da hakım olamıyorum ben bu üşengeçlikle değil 5 kilo 1 kılo bıle veremeyecegım galıba
özellıkle geceleri iştah patlaması yasıyorum sankı, gözlerim kıtlıktan cıkmıs gıbı fırlıyor mutfakta ne var ne yok hepsını kontrol edıyorum

Bana ne önerirsiniz:))

aaa hangısı canım?
diyet yapacak iradem pek yok ama bı denerım
10 gunde 8 kilo dieti .benimde pek iradem yok ama bu diette ne kadarçok yersen o kdr cok yazıflıosun 10 guncuk sıkcaz disimizisonra daş gibi olcaz sen gene azmıs ben 64 kgyim 50ye düşmem lazım 1 ayda 6 kg aldım

1 ayda 6 kg nası aldın canım yaaa
ama 10 gunde 8 kılo cok ıyımıs yaaaaa hemde ac kalmadan Allah Allah nasıl bişimiş kiş bu link felan var mı canım

bilmiorum şoktayım bende yarın test yapcam hamilemiyım die . dur masaustune kopyalamıstım yapıstırıorum

Yemeniz gerekenler

her sabah 2 yumurta haslanmis tuzlu
istediginiz kadar sebze (patlicak kabak patates ,beyaz lahana , havuc pancar disinda )
ispanak haslanmis
et , tavuk , balik istediginiz kadar sadece kaslanmis ve ya izgaza seklinde ( kizartma asla)
Mantar
salam yagsiz
yesil cay istediginiz kadar
su istedigniz kadar
cay istediginiz kadar
kahve istediginiz kadar

doktor yemeklerden sikilirsan az hakiki zeytin yagiyla ama cok az miktarda yayda da yiye bilirsin ama her zaman deyil mesela 10 gunluk diyetde 2 keere mesela yumurta ve domatesi menemen yapip degisik bir menu olsun diye yiye bilirsin dedi fazla kullanmamaya dkkat etin sadece 1 tatli kasigi yagda

asla yememeniz gerekenler

baklagiller tahil urunleri
alkollu icecekler
fistik cerez urunleri
Sut ve sut urunleri
beyaz ve kepek ekmek
meyve asla bu diyetde asla yok
tursu asla yok
seker bal ve tatlandiricilar asla yok
tatli cikolata asla yok

diyetin puf noktalari --- ne kadar cok yerseniz o kadar cok kilo verirsiniz bunu unutmayin
yemekten 30 dk once su icilmeli ve ya yemekten 30 dk sonra asla yemekle su ayni anda icilmemeli
aksam 8 00 dan sonra asla yemek yememeli sadece ice bilirsiniz istediginiz kadar hemde
gunde en az 5 ogun yememelisiniz caniniz cekmese bile bu diyetde ne kadar yerseniz o kadar kilo verirsiniz

bu diyet yaptiktan sonra asla yeniden tekrarlamayin 2 ay aradan sonra aynisini yapa bilirisiniz eger diyeti bozduysaniz ve yeniden baslamak istiyorsaniz 1 hafta aradan sonra baslayin ...

işte bu canım işe yarıycana eminim cunku yumurta çok yag yakıo

bence kilonuz yok..sizn sıkılaşmaya ihtiyacınız var..pilates önerririm..mesala ben 162 boyum 64 kiloyum..ama arkadaşım 162 boyu 55 kilo..yanyana geldiğimizde ben spor yaptığım için ondan daha zayıf ve fit görünüyorum..o hiç spor yapmıyo..kesinlikle sıkılaşmanı öneririm..daha güzel fit görünürsün

kesınlıkle canım sorunum tam olarakta bu.biraz sıkılaşmaya ıhtıyacım var
az ve sık yıyerek, bol su ve platesle istedıgım duruma gelırım herhalde,50 kiloya düşsem bıle sıkılaşmadıkca kılolu durucam

Bende aynı durumdayım 54 kilodan 50 kiloya düşemiyorum 4 kilo vermek benim için çok zor oluyor.Bir haftadır pilatese başladım ama bakalım .

bence arkadaşlar sıkılaştıktan sonra bile spor yapmayı bırakmayın derim..bırakınca herşey dönüyo geriye..kilolu olmasanız bile..en azından evde basit karın kalça ve kol çalışmalarına devam etmek gerekir..en azından sıkılaşmanın yannda sağlıklı da olursunz..kaslar çok nankördür..hemen geriye döner..bunu yaşamış biri olarak sölüyorum..herkese kolay gelsin

Tatlım bol bol yürüyüş yap sen farkında olmadan gitmiş oalcak kiloların

ewet sporu bırakınca hemen eskı halıne donuyor yaşam şekli halıne getrmek lazm.
yürüyüş her zaman yapamasam da ewde bırkac bacak kalça ağırlıklı egzerzisler yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…