bi boşanma sorunsalı da benden!! Nolur fikir verin bebeğim de var

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
48
Kızlar geçen gün konu açmıştım yatakları ayırdık diye.. sizden gelen mesajları okudukça kafam karışmadı değil. Ama düşündükçe de gerçekten artık kaldıramadığımı farkediyorum. Tamam esim çok iyi bi baba beni de sever ilgilidir ama bi kavga anında sözlendiğimizden beri ithamları hiç bitmedi hem aileme hem bana. Kendimi artık iğrenç hissediyorum çalışıyorum devlette çok güzel bi işim var güzelim herkes genelde çok sever anlaşılması güç biri değilimdir ama gel gelelim eşimle bu konularda hiç anlaşamıyoruz..ve sürekli beni haksız görmesi kendini ve ailesini kusursuz görmesi bunu yaparkende beni yermesi iğrenç hissettiriyor.. artık kendimi sevmiyorum ve kendime güvenim kalmadı resmen
Aklındakiler ona göre hiç şaşmaz doğrudur her konuda mükemmel ve haklılar ben ise hep haksız bunu derken de üzülmüşüm kırmış yanılmış umru olmas.. bi kere ayrıldık tekrar birleştik ama değişen hiç bişey olmamış bugün bunu anladım..
Yatakları birleştirme konusunda o adım atanaa kadar biley yapmıycam kararlıyım çünkü hep ben taviz verdim alttan aldım ve oda yapmıycak yine beni suçlayacak..Şimdi bi bebeğimiz var on aylık yavaştan boşanma kararını da düşünmeye başladım ama bebeğim elimi kolumu bağlıyor ... nolur bi akıl verin bu süreçleri nasıl atlattınız bebeğimi babasından ayırmayı düşünerek bencillik mi yapıyorum

Kadını ve ailesini aşağılamak nasıl bi eziklik terbiyesizliktir anlamam.
Ben böyle adamların değişeceğine hiç inanmıyorum. Boşayın alsın kusursuz ailesini başına çalsın.
İşin gücün varmış karşına seni anlayan birileri çıkar ilerde.

Kadını ve ailesini aşağılamak nasıl bi eziklik terbiyesizliktir anlamam.
Ben böyle adamların değişeceğine hiç inanmıyorum. Boşayın alsın kusursuz ailesini başına çalsın.
İşin gücün varmış karşına seni anlayan birileri çıkar ilerde.

Ben bi Umut inandım ve değişmedi.. şimdi de sabredersem ALLAH ıslah eder mi düzelir mi bilemiyorum çıkmaza soktum kendimi

Ben bi Umut inandım ve değişmedi.. şimdi de sabredersem ALLAH ıslah eder mi düzelir mi bilemiyorum çıkmaza soktum kendimi
Allah ıslah etse çocuk tacizcilerini, sapıkları, hayvanlara, kadınlara işkence edenleri ıslah ederdi.
Bu dünyada ne yaşıyorsak kendimize. Aklımızı mantığımızı kullanmamız gerekiyor. Allah’ın hesabı mahşere

mutsuz bir yuvada büyümesin. ileride daha çok yıpranıyor çocuklar. evladına sarıl onu büyüt ve geleceğini düşün.

Gül kahkaha at bol bol, o seni öyle seviyor. Bazı erkekler sevgisini böyle belli eder. Yatağını ayırmak ne demek. Kızlar bekar kaparlar kocanı.

Back
X