- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yapacak bişey yok, başa gelen çekiliyor.. Sevgi olunca her şey oluyor, ben 15 yaşımdaydım babaannemin altından alırken, banyo ettirirken.. Yaşıtlarım dershanelerde, avmlerde geziyordu.. Şükredin bu halinize.. Biz de yaşlanacağız, sabır ve sevgiyle elinizden geleni yapın.. Zaman çok hızlı geçiyor babaanneme çocuğum gibi baktım ben, toprağa verdiğimizde de çocuklarından çok ağladım hatta halalarım utanmadan sormuşlardı, bir şey mi yaptın sağlığında, vicdan azabına mı ağlıyosun falan diye.. Yengeniz haklı ama sizin bu kadar kasılmanız da doğru değil..
Anneannemin öyle sıkıntıları yok tuvaletine falan kendisi çıkabiliyo şükür ..
Ama tek sorun çok konuşması sürekli konuşması .. Babam onunla uğraşıyo annemde babama bağğırıyo çok gürültü oluyo sürekli gürültü oluyo o yüzden çıldırıyorum ben de elimde değil ..
Bu da bi tür sınav şekerim.. Sinirlenmeyin çok konuştuğunda.. Biraz sohbet edersin gün içinde sonra da takarsın kulaklığı.. Biz de o yaşlara gelicez..
Eve 2.bi soba kursaniz ?
O imkansız gibi bşey annemler kabul etmezler zaten 2. bi soba yok .
soyle kucuk seni idare edebilecek bi soba alamazmisniz ?yok kabul etmiyorlarsa,
E o zaman basa gelen cekilir idare ediceksiniz napicaksiniz yarin bizde yaslanicaz
Elktrkli soba var benim odamda klimada var ama çok çalıştırınca ona da kızıyolar elektirk faturası fena kabarıyo çok kullanınca .. Klimada kapattığım an buz gibi oluyo oda .
E soguktan donacakmisin ne yapacaksin yani,
derslerinde var madem idare etmek zorundalar..
En cok ananene uzuldum,
kadin ordan oraya yazik nereye kadar...
Haftada iki gün çalışıyo geri kalan günlerde hep evde annem . Evet onun içinde zor cidden .. Bakalım artık idare etcez . Tek derdim bunlar olsaydı öpüp başıma koyardım dertlerin üstüne bi de bunlar eklenince kötü oluyo ama napalım artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?