Merhaba arkadaşlar konularını biliyorsunuzdur uzatip sıkmak istemiyrm sizi...anlatıp akıl alacağından sadece sizler varsınız lutfen yorumlarinizi esirgemeyin..neyse bi kaç gündür ne yapabilir diye düşünüyorum bu çıkar yıl bulamiyrm cunku kocamla konuşmaya kalksam beni haksız çıkarıp kavga edicek mektup yazsam okur nu bilmiyrm. Ee böyle olmasida içime sinmiyor.suan ailevi sorunlarında var ve evim karışık gelen giden oluyor..neyse ben kendimce soyle birşey buldum aynaya baktım salmisim kendimi önce kendini toparlamakla ise baslamak istiyrm evimide salmicam kendimide kocamada yapmam gerekenleri kahvaltı falan filan hazirlicam ki bana laf soleyemesin cocik konusunda da aldığımda sadece yemeği altını değiştirmesiyle ilgilenicem beyimiz uğraşsın ben bağırınca üvey anne oluyorum cunku.ama bilmiyrm bu ise yarar mi esim anlar mi beni.. yada sizler lutfen fikir verin ne yapayım da esim anlasın bazı şeyleri. Ben ondan sadece ilgi şefkat istiyorum..çok caresizim her yandan sorunlarım var en azından evliligimi düzeltebileyim duzelecekse..sürekli konu aciyoum çaresizlikten lutfen yardım:'

'

'

'(
bence;
1-) kendi bakımını yap önce..
ama sadece fiziksel değil..
geç aynanın karşısına kendinde düzeltceğin şeyleri kendine anlat..
hatta günlük tut hedeflerini yaz..
2-) çocuğunu ihmal etme..
sen beslenme ve alt değiştirme üstlen..
ama eşini de dahil et..
bazen o değiştirsin altını..
üçünüz birlikte oynayın, muhabbetiniz artar..
3-) kahvaltıyı eşin için değil, güne güzel başlamak adına ikiniz için hazırla..
pratik şeyler yap önemli olan güzelce birlikte bi sofraya oturup muhabbetinizi artırmak..
yemeği de aynı şekilde ihtiyaç olduğu için yapıyosun..
huzurla aile sofranızda akşam birleşmek için..öyle düşünüp kendini motive et..
4-) geri kalan işlere çok takılma..
işte eşinden en çok yardım alacağın nokta bu kısım..
sen yemek yaparken o bulaşık yıkasın mesela..
ya da kirlileri makinaya atsın..
temel düşüncem bi kadın ev işlerinden ötürü kendini, çocuklarını ve eşini ikinci plana atmamalı..
onlara da sorumluluk verip ev işlerini hep birlikte halledip..geriye kalan zamanı ailesiyle geçirmeli..
daha bi yıllık evliyim ama başlarda kendimi keşke ev işiyle hırpalamasaydım diyorum..
eşimin ve kendimin temel ihtiyaçları dışında temizlik vs. eşime güzellikle yaptırıyorum..
önemli olan aile muhabbeti..eviniz yerine aile üyelerine yapın yatırımınızı..
Ama işe öncelikle kendinizi severek ve kendiniz için güzellikler yaparak başlayın..
Allah yardımcınız olsun...