bi care lutfen..

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Merhaba arkadaşlar konularını biliyorsunuzdur uzatip sıkmak istemiyrm sizi...anlatıp akıl alacağından sadece sizler varsınız lutfen yorumlarinizi esirgemeyin..neyse bi kaç gündür ne yapabilir diye düşünüyorum bu çıkar yıl bulamiyrm cunku kocamla konuşmaya kalksam beni haksız çıkarıp kavga edicek mektup yazsam okur nu bilmiyrm. Ee böyle olmasida içime sinmiyor.suan ailevi sorunlarında var ve evim karışık gelen giden oluyor..neyse ben kendimce soyle birşey buldum aynaya baktım salmisim kendimi önce kendini toparlamakla ise baslamak istiyrm evimide salmicam kendimide kocamada yapmam gerekenleri kahvaltı falan filan hazirlicam ki bana laf soleyemesin cocik konusunda da aldığımda sadece yemeği altını değiştirmesiyle ilgilenicem beyimiz uğraşsın ben bağırınca üvey anne oluyorum cunku.ama bilmiyrm bu ise yarar mi esim anlar mi beni.. yada sizler lutfen fikir verin ne yapayım da esim anlasın bazı şeyleri. Ben ondan sadece ilgi şefkat istiyorum..çok caresizim her yandan sorunlarım var en azından evliligimi düzeltebileyim duzelecekse..sürekli konu aciyoum çaresizlikten lutfen yardım:'(:'(:'(:'(

Malesef bazi erkeer evlendikten sonra ilgi gostermek yerine ilgi bekler(göstersende farkina varmaz yine)..Bebegin diger bakimini ona biraksan en fazla bir saat bakar sonrasinda butun işler yine sana kalir...Ilgi gormek istedigin kadar o ilgiyi sen cocuguna göster derim ben...öp,,sev,,şarki söyle onu mutlu etmek seni de mutlu edecektir..önceligin bebegin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çocuğun yükü sizin üzerinizde mi, onunla ilgili şeyleri hep siz mi yapıyorsunuz?
Babası ne iş görüyor eğer böyleyse?

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum da baba evdeyken alt değiştirme, yemek yedirmeyle o ilgilenmeli.
Sizin ilgilenmeniz tabii ki çok güzel ama eşinizde sorumluluğu başkasına yıkmak gibi bir huy var sanki.

Siz çocuk konusunda yardımcı konumda olmalısınız.

Çocuk kaç yaşında ve haftada kaç gün sizde?

canım bence senin kurtulusun iş bulmak bir yerde işe başlarsan kocanın coğcuguna da bu kadar sık bakmazsın...ayrıca sadec haftasonları bakmayı teklif etsen...
Iş bulursan sorunların hafifler diye tahmin ediyorum...ya da bir kursa yazıl vs kendini geliştirecek bir şeyler yap yaniii..
Eşin kaç yaşında canım ???

Daha once acmis oldugun konulari simdi okudum..onun huyu bu guzelim.Ne yapsan degismez..Sen ondan ikgi beklemek yerine seni mutlu edden şeyleri kendin yapmaya calis..En basidi bir film sec izle..yaninda en sevdigin dondurma olsun...Ya da ne bileyim bir kitap oku işten arta kalan zamanlarinda..Saclarini fönle(bunu onun degil kendin icin yap).Otur keyif çayı iç..kendin icin yasa hayati,,baskasindan medet umma..inan bir cok kadin boyle yapiyor

yapabileceğin herşeyi yap sonra "ah şunuda yapsaydım belki düzelirdi" diye pişmanlık duyma...

ah kuzum benim... cok uzuluyorum konularini okudukca :(

Az önce konuştum eşimle ne pisliğin ne serefsizligim kaldı bütün hata bendeumia ben nefret edikcek insanmisim daha saydiriyordu kapattım..ki soledigim şuydu ilgisizsin uzuluyrn bak hep beni aucliyosun dedim.suan aglamaktan gözlerim balon oldu...eger ben boyleysem oturmasini kalkmasını bilen namuslu serfli birini bul dedim oda bana defol git bukuum dedi ..ve düşünüyorum suan gidicek hiç bi yerin yok ne amca be dayı ne teyze nede anne çok fenayım

Daha once acmis oldugun konulari simdi okudum..onun huyu bu guzelim.Ne yapsan degismez..Sen ondan ikgi beklemek yerine seni mutlu edden şeyleri kendin yapmaya calis..En basidi bir film sec izle..yaninda en sevdigin dondurma olsun...Ya da ne bileyim bir kitap oku işten arta kalan zamanlarinda..Saclarini fönle(bunu onun degil kendin icin yap).Otur keyif çayı iç..kendin icin yasa hayati,,baskasindan medet umma..inan bir cok kadin boyle yapiyor

Esim verdiği üç kurusun da hesabını yapiyor...ben para harcamayı bilmiyormuaum ki verdiği parayla sadece evin eksiklerini aliyrm kendime en ufak bişey almadım evlendigimden beri verdiği parayla kendime hiç bişey almadım eger o alırsa aliyrm..

Merhaba arkadaşlar konularını biliyorsunuzdur uzatip sıkmak istemiyrm sizi...anlatıp akıl alacağından sadece sizler varsınız lutfen yorumlarinizi esirgemeyin..neyse bi kaç gündür ne yapabilir diye düşünüyorum bu çıkar yıl bulamiyrm cunku kocamla konuşmaya kalksam beni haksız çıkarıp kavga edicek mektup yazsam okur nu bilmiyrm. Ee böyle olmasida içime sinmiyor.suan ailevi sorunlarında var ve evim karışık gelen giden oluyor..neyse ben kendimce soyle birşey buldum aynaya baktım salmisim kendimi önce kendini toparlamakla ise baslamak istiyrm evimide salmicam kendimide kocamada yapmam gerekenleri kahvaltı falan filan hazirlicam ki bana laf soleyemesin cocik konusunda da aldığımda sadece yemeği altını değiştirmesiyle ilgilenicem beyimiz uğraşsın ben bağırınca üvey anne oluyorum cunku.ama bilmiyrm bu ise yarar mi esim anlar mi beni.. yada sizler lutfen fikir verin ne yapayım da esim anlasın bazı şeyleri. Ben ondan sadece ilgi şefkat istiyorum..çok caresizim her yandan sorunlarım var en azından evliligimi düzeltebileyim duzelecekse..sürekli konu aciyoum çaresizlikten lutfen yardım:'(:'(:'(:'(

bence;
1-) kendi bakımını yap önce..
ama sadece fiziksel değil..
geç aynanın karşısına kendinde düzeltceğin şeyleri kendine anlat..
hatta günlük tut hedeflerini yaz..

2-) çocuğunu ihmal etme..
sen beslenme ve alt değiştirme üstlen..
ama eşini de dahil et..
bazen o değiştirsin altını..
üçünüz birlikte oynayın, muhabbetiniz artar..

3-) kahvaltıyı eşin için değil, güne güzel başlamak adına ikiniz için hazırla..
pratik şeyler yap önemli olan güzelce birlikte bi sofraya oturup muhabbetinizi artırmak..
yemeği de aynı şekilde ihtiyaç olduğu için yapıyosun..
huzurla aile sofranızda akşam birleşmek için..öyle düşünüp kendini motive et..

4-) geri kalan işlere çok takılma..
işte eşinden en çok yardım alacağın nokta bu kısım..
sen yemek yaparken o bulaşık yıkasın mesela..
ya da kirlileri makinaya atsın..

temel düşüncem bi kadın ev işlerinden ötürü kendini, çocuklarını ve eşini ikinci plana atmamalı..
onlara da sorumluluk verip ev işlerini hep birlikte halledip..geriye kalan zamanı ailesiyle geçirmeli..

daha bi yıllık evliyim ama başlarda kendimi keşke ev işiyle hırpalamasaydım diyorum..
eşimin ve kendimin temel ihtiyaçları dışında temizlik vs. eşime güzellikle yaptırıyorum..

önemli olan aile muhabbeti..eviniz yerine aile üyelerine yapın yatırımınızı..
Ama işe öncelikle kendinizi severek ve kendiniz için güzellikler yaparak başlayın..
Allah yardımcınız olsun...

bence;
1-) kendi bakımını yap önce..
ama sadece fiziksel değil..
geç aynanın karşısına kendinde düzeltceğin şeyleri kendine anlat..
hatta günlük tut hedeflerini yaz..

2-) çocuğunu ihmal etme..
sen beslenme ve alt değiştirme üstlen..
ama eşini de dahil et..
bazen o değiştirsin altını..
üçünüz birlikte oynayın, muhabbetiniz artar..

3-) kahvaltıyı eşin için değil, güne güzel başlamak adına ikiniz için hazırla..
pratik şeyler yap önemli olan güzelce birlikte bi sofraya oturup muhabbetinizi artırmak..
yemeği de aynı şekilde ihtiyaç olduğu için yapıyosun..
huzurla aile sofranızda akşam birleşmek için..öyle düşünüp kendini motive et..

4-) geri kalan işlere çok takılma..
işte eşinden en çok yardım alacağın nokta bu kısım..
sen yemek yaparken o bulaşık yıkasın mesela..
ya da kirlileri makinaya atsın..

temel düşüncem bi kadın ev işlerinden ötürü kendini, çocuklarını ve eşini ikinci plana atmamalı..
onlara da sorumluluk verip ev işlerini hep birlikte halledip..geriye kalan zamanı ailesiyle geçirmeli..

daha bi yıllık evliyim ama başlarda kendimi keşke ev işiyle hırpalamasaydım diyorum..
eşimin ve kendimin temel ihtiyaçları dışında temizlik vs. eşime güzellikle yaptırıyorum..

önemli olan aile muhabbeti..eviniz yerine aile üyelerine yapın yatırımınızı..
Ama işe öncelikle kendinizi severek ve kendiniz için güzellikler yaparak başlayın..
Allah yardımcınız olsun...

Eşime bulaşıklari makineye koyarmisin desem yerinden kıpırdamaz bide üstüne bana laf söyler:'( ben de ailede iş bölümü yapılıp birlikte daha fazla zamn geçirme taraftarıyım ama esimde yok bu allah onu ıslah etsin gözlerim aglamktan balon oldu

eşin de gidecek bir yerin olmadığını biliyor
o yüzden tepene iyice biniyor
bir de bu çocuk kaç yaşında hala bezleniyor

bir dene bakalım
ben temenni edebeilirim ancak
ama bir çözüm gibi görünmedi bana
:50::50::50::50:

eşin de gidecek bir yerin olmadığını biliyor
o yüzden tepene iyice biniyor
bir de bu çocuk kaç yaşında hala bezleniyor

4 yaşında..çok zorums gitti akşam gelince yüzüne bakasim dahi gelmiyor...bi kaç gün sonra öfkesi geçince kendi yanma yanadivsk ben tersleyince yine ben suçlu Olucam :'(:'(:'(:'(

4 yaşında..çok zorums gitti akşam gelince yüzüne bakasim dahi gelmiyor...bi kaç gün sonra öfkesi geçince kendi yanma yanadivsk ben tersleyince yine ben suçlu Olucam :'(:'(:'(:'(

arkadaşım amaç seni üzmek değil ama açık konuşucam
elin 4 yaşındaki çocuğunu bezliyorsun altını temizliyorsun
gene de kocana yaranamıyorsun
kendini fazlaca ezdirmişsin
bu kadar ezdirme kendini
nedir yani
karşılığında ne alıyosun bu fedakarlıkların
karnın doyuyor başının üstünde bir çatı var bunlar mı

arkadaşım amaç seni üzmek değil ama açık konuşucam
elin 4 yaşındaki çocuğunu bezliyorsun altını temizliyorsun
gene de kocana yaranamıyorsun
kendini fazlaca ezdirmişsin