bi çözüm yolu bulmak istiyorum?

[/QUOTE="humeyyra, post: 43838783, member: 587202"]ben park etmesin demiyorum ama sonuçta bunun sesini kendi de duyuyor yani insan kısar sesini.[/QUOTE]
Nasl kissin

sıkıntılı bir konu, aracın seni kısılamaz sanmıyorum ama siz eğer küçük bebeğiniz yoksa kulak tıkac kullanabilirsiniz, zira bende üst kat komşumun alarm sesinden muzdarip olmuştum sabah saat 5 ten 8 e kadar çalan bir alarm düşünün o dönemde ücretsiz izindesiniz ve bebeğinizin en derin uyuduğu saat yani dinlene bilecek en fazla bir kaç saatiniz var ama ne yazık ki dızzzt dızztt diye bir ses. çok ama çok sinir bozucu oluyor yaşadım biliyorum... allah kolaylık versin, saygılar

Park sensör sesi kısılmıyor.Kulak tıkacı kullan,yatak odasının yerini değiştir,pencereleri çift cam taktır.

Ben de rahatsız bi tipim, ota çöpe uyuz olurum. Ama bu uyuzluğumu kimseye maletmem, kendime göre yaşantımı döşerim elimden geldiğince. Evimi üst kattan tuttum mesela, kalabalığı sevmem İstanbul un tenha yerine geldim seçtim. Hayvanları çok severim bi de, ona göre araştırıp yerleştim bi yere. Gerisi şans.

Mesela eviniz alt katta ve kalabalık apartman aralarında bir yerde; orda araba sesi de olur, doncu geçer onun sesi de olur, ne bileyim halı kenarına overlokçu da geçer, gecenin 3ünde çalışan biri de her gün park edip çıkabilir de...
Evinizin yerini kendinize göre seçmelisiniz, seçemiyorsanız da bunları kendinizce aşmalısınız. Sonuçta adamın senden haberi bile yok, işine gidip geliyor napsın?

Sizin dışınızda bu sesi duyan ya da rahatsız olan var mı? Eğer yoksa kendinizce bir çözüm bulmanız gerekecek; tıpa,cam değiştirmek...

diyorum çünkü normal bir insan bunu farkeder ve en azından bu kadar mahalleyi inletiyorum her gece sesini kısayım diye düşünür.
ayrıca ben de her gece o adamın arabası yüzünden saatlerce uykusuz kalmak yüzünden sinirleniyorum. yani şuan sana oturduğun yerden konuşması kolay. yaşaman gerekiyor bence anlaman için

Park sensörü sesi kısma diye birşey olabilir mi ya şaka yapıyosunuz heralde? Geri geri gelirken farketmese bi yere vursa bi hayvani ezse ?

Bende cadde üzeri oturuyorum çokta işlek.. camımızda bile çift kat var rahat rahat oturuyoruz kimsenin tekerini patlatmiyoruz..

ben yan komşunun horlamasını duyuyorum :) aynı durumdayız... sanırım çözüm yok.

Konut ve bahçesinin dışındaki kişilerden meydana gelen gürültü (yüksek sesle konuşarak, bağırarak, anons sistemleri gibi ses yükseltici araçlar kullanılarak ve darbeli düzenli veya düzensiz sesler çıkararak propaganda, reklâm, duyuru, tanıtım ve satış yapmak, sokakta yapılan eğlenceler (düğün, havai fişek atımı v.b.)
durumlardan oluşan gürültü için şikayet mercii :İlgili belediye zabıtası veya kolluk kuvveti (polis veya jandarma)'dir. Polis bu tür durumlarda gelmez genelde.
Bilmediğiniz konuda ahkam kesmeyi ne çok biliyorsunuz.
Gülme ikonı ile sanırım cehaletinize gülüyorsunuz.
canım benim öncelikle çok teşekkür ediyorum. beni anlayıp empati kurarak çözüm yolu önerdiğin için.
ayrıca benim yüzünden de sinirlerin bozulmuş kusura bakma. ben sallamıyorum hiç birini çünkü kendileri ben işe gitmek için yatmak zorunda kaldığım vakitte full internette gezmişler muhtemelen de sabah 12 ye kadar yatıyorlar. sen de söylemişsin çalışan insanın halini , yani ben çok anlattım bu konuda ama anlamayan insana yapcak bişey yok.
kaldı ki, sen bir ilkokul çocuğuna anlatır şekilde anlatmışsın, ama tık yok.
sonuçta çözüm öneren de yok, boş konuşup sıkıntıdan millete saldıranlarla hiç uğraşamicam, halen edepsizlik etmeye devam eden olursa da konunun kitlenmesini rica edicem zaten.
öpüyorum tatlım yanakların :KK15:

Back
X