- 11 Ekim 2024
- 12
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi zeynep4141
Yani konuya nerden baslasam kısaca kendimi nasil anlata bilirim bilmiyorum Gorumcemle evlerim karsilikli 2 oglu var yaslari yakin felaket yaramazlar benimde bir oglum var hergun bana geliyorlar ben istemesemde geliyorlar cocuk anlamiyorda kirmakta istemiyorum yaz malum kreş falanda yok hergun bana gelmeye basladilar rahatsizligimida dile getirdim ev sahibimde sikinti yapiyor cunku geldiklerinde evde hayir kaĺmıyor. Heryer heryerde sesten rahatsiz durdan sustanda anlamiyorlar bi gün hali yikiyorum kapiyi açmadan camdan isim var dedim gorumcemide arayip soyledim isim var cocuklari alamiyorum hali yikiyorum cocuklar gitmedi abartisiz yarim saat zile bastilar en son actim isim var cocuklar demeye kalmadan iceri daldirlar hurra kizdim yok anlamiyorlar hic biseye izin vermedim oyuncak v.s kaldırdim gitsinler diye cokta saygısizlar ben kizinca guluyorlar kızdıgım seyi tekrarlıyorlar insan cildirma evresine geliyo neyse ustum basim islak heryer heryerde kuduruyolar baslarindayim bende bi ara mutfaga gittim buyuk oglu tas gibi oyuncagi tvye firlatti benim mutfaktan gorunuyor tvnin yeri unite bide odada bitek o var benim oglanla diger kuzeni baska odada naptin diye odaya geldim birden tvyi kapatti elindeki kumandayla kosarak ciktı evden okadar git dedim gitmedi birden kendi kendine kacarak gitti kardeside pesinden bende benim oglani sustuyodum onlar gitti diye agladi iceri geldim ogluma cizgi filim acip devam etcektim isime baktim ekran gitmis darbe yeri belli gorumceme yazdim ayni bole cevabi ay ben sordumda o yapmamis dedim tabiki boyle der cocuk o gozumun onunde oldu diyorum yok benim oglum yapmaz televizyon kendiliginden bozulmus v.s v.s televizyon bozulunca korkmus kaçmis zaten kendiyle celiyor bi sordum o yapmadi diyor dedim yalan soyluyor sonra kendiliginden bozulmus döndü bu arada darbe izi olasa inanırım yani okadarda monüpülo ediyor tartistik kendimi okadar kotu hissetim ki ve maddi olarak okadar kotuyuzki tasinicam tasinma biton para vs ustune benim eksiklerim var evim icin alinmasi gereken ben bunlari dert ederken 20 binlira zarar cikti onunda gectim kalkip sanki iftira atiyomusum gibi cocuguna yalan soylüyomusum gibi bide tavir sergiledi hem maddi hem manevi okadar kotuyum kiiii hazmedemiyirum üstune allah daha cok versin allah bana bir ona bin versin evi arabasi ve maddi durumu cok iy ben kiradayim borclarim var tasinicam isimi biraktim cocuk yuzunden tek maas hepsini biliyor yani aslinda yaptirmasinida isterdim ama konu okadar farkli yere geldikiii yaptirmasini birak yuregimiz sizlatti hakkimi asla helal etmiyorum bu arada o ayri ama smdi bende yaptirmak istemiyorum kendimi salak gibi hissediyorum hem maddi hem manevi beni mahvetti enn kotusude dedim ki kaynam kayin pederim belki soyler kizim bole bole bak sizin durumunuz iy onlarin yok suan hani senin oglan yapmis ki daha oncede hem kendi tvsini hemde eltisininkini kirmis bu ara eltiyle kavgalilar suan eltisinin niye kotu olduklarini anladim k.b icim cok dolu neyse hani kaynamdan kayinin pederimden destek bekledim demezlermi bize araya nifak sokmayin cocuk yapmis bisey olmaz bu arada kayin pederim bole derken kaynamda televizyonun kendi kendine kirildigina inaniyo gorumcemin oglu annane yengem bana suç atiyo televizyon kendi kendine kirildi demis hele lafa bak allahim bi akil verin cildircam çok uzun olmus ama okuyanlar icin smdiden tesekkur ederim bana bi akil bi yok nasil hazmedecegimi anlatirmisiniz gozlerim dolu dolu bu olaydan sonra
Son düzenleme: