Bi derdım varr

Atcsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
58
15
38
26
Eskişehir
Ben nişanlıyım 3 sene nısamlımda konustuk 7 aydır nişanlıyız birbirimizi cok sevıyoruz ikimizde hiç bir zaman birbirimizden vazgecmedık. Ailem olmamızı yasım küçük diye ilk zamanlar istemıyordu. Söz günümüzde nişanlımın yengesı yanısının eşi mutfakta biraz ağlamış sonradan mutluluktan ağlıyorum demıs. Soranlara. Nişanlımın Doğum gününde klıp yapıp ınterenttee paylasmıs ve son zamanda da. Nişanlıma bir mesaj atmış. Bayan gecelık resmî bunu nişanlına yanı bana aldığını söylemiş. Nısanlım utanıp cevap verememiş. Ertesı günü aynı resmî bana attı bende özelım olup senı alakadar etmez dıye tersledım. Kızlar sizce normal mıı nısanlınıza boyle bısey atması

O senin yengen yengen diyesim geldi ya.Bişey mi hissediyor nişanlınıza yoksa?Öyle değilsede çok yüz göz olmuşlar.

Çok normal gelmedi. Nişanlına atılan gecelik mesajını sen mi farkettin yoksa nişanlın mı gösterdi.

Çok normal gelmedi. Nişanlına atılan gecelik mesajını sen mi farkettin yoksa nişanlın mı gösterdi.
Nısanlım bana kendısı soyledı. Hemen atttıgında bende sok oldum. Sonradan ertesı günü banaa atıyor. Sana aldım dıyee yanı nısanlım cevap verse farklı konuşacak. Ben nısanlımda gözü oldgunu düşünüyorum. Bak ben boyle kıyafetler gıyorum gıbısınden. Aralarında yas farkıda yok

Eee siz tersleyince savunması ne oldu?
Yengeye bak utanmasa fantezileri yıllık plan şeklinde hazırlayıp verecek.

Nısanlım bana kendısı soyledı. Hemen atttıgında bende sok oldum. Sonradan ertesı günü banaa atıyor. Sana aldım dıyee yanı nısanlım cevap verse farklı konuşacak. Ben nısanlımda gözü oldgunu düşünüyorum. Bak ben boyle kıyafetler gıyorum gıbısınden. Aralarında yas farkıda yok
😶 uzak durun yengeden . bnada niyeti normal gelmedi.

Dayısının karısı gecelık resmî atıyor kataloktan cekılmıs bir gecelık resmî yanıı. Bunu nişanlına aldım benım zevkim gıbısınden tanga gıbı gecelık
Tövbe est yenge ye bak hele bide dayı karısı olacak :bicak:
Ben niyeyse dayı karısı deyince aklıma 45 50 yaşında ağır başlı hatunlar gelir
Sizdeki dayı karısı ergenmidir nedir :KK45:

Anlayan yazsın sadece nişanlım nişanlıma gerisi karışık :işsiz:
.... karısı kimin karısı olduğunu anlamadım ama yengesi oluyormuş damadın , söz yapıldıgı gün mutfakta ağlamış , mutluluktan ağlıyorum demiş , sonra damadın doğum gününe özel klip yapmıs internete yüklemiş , o da yetmemiş hızını alamamıs damada gecelik fotosu atmış , karsılık bulamayınca , sözlüne hediye aldım demiş bunuda doğrulamak için aynı geceliği kıza da atmıs ertesi gün , kızda hoşt köpek bu benim özelim sana avcunu yalamak düşer demişşş demesine de yinede soruyor acaba yengem niyeti bozmuşmu diye ? Bence bozalı çok olmuş gibi :)

Aradı benı ben onu oglum gıbı görüyorum o yüzden attım dıyor.bana nısanlımda konusmuyor artıkk. Aralarında yas farkı Yok oglu Nası olabılıyor
Aman boş verin uzak durun, bana savunması da pek mantıklı gelmedi.

.... karısı kimin karısı olduğunu anlamadım ama yengesi oluyormuş damadın , söz yapıldıgı gün mutfakta ağlamış , mutluluktan ağlıyorum demiş , sonra damadın doğum gününe özel klip yapmıs internete yüklemiş , o da yetmemiş hızını alamamıs damada gecelik fotosu atmış , karsılık bulamayınca , sözlüne hediye aldım demiş bunuda doğrulamak için aynı geceliği kıza da atmıs ertesi gün , kızda hoşt köpek bu benim özelim sana avcunu yalamak düşer demişşş demesine de yinede soruyor acaba yengem niyeti bozmuşmu diye ? Bence bozalı çok olmuş gibi :)
Aynen oyleee cok gzuel anlatttınn vallaaaa 😬

Yanıı ben hisslerınden süpelıyım. Söz alısverısine cıktıgımızda bana kötü seylerı almam ıcın cabaladı gecelık alırken yüzü hep asıktı.
Bi daha götürmeyin sizde.Alacağınız şeylerde söz sahibi olmamasını sağlayın.Mesafe koyun nişanlınızada açıkça söyleyin mesafe koyması gerektiğini.Böyleleri çok tehlikeli olur dikkat edin derim.

Back
X