Bi derdım varr

Ben nişanlıyım 3 sene nısamlımda konustuk 7 aydır nişanlıyız birbirimizi cok sevıyoruz ikimizde hiç bir zaman birbirimizden vazgecmedık. Ailem olmamızı yasım küçük diye ilk zamanlar istemıyordu. Söz günümüzde nişanlımın yengesı yanısının eşi mutfakta biraz ağlamış sonradan mutluluktan ağlıyorum demıs. Soranlara. Nişanlımın Doğum gününde klıp yapıp ınterenttee paylasmıs ve son zamanda da. Nişanlıma bir mesaj atmış. Bayan gecelık resmî bunu nişanlına yanı bana aldığını söylemiş. Nısanlım utanıp cevap verememiş. Ertesı günü aynı resmî bana attı bende özelım olup senı alakadar etmez dıye tersledım. Kızlar sizce normal mıı nısanlınıza boyle bısey atması
Aski memnu gibi;)

Milletteki rahatliga bak. Ben kendime alirken bile magazada kose kapmaca oynuyorum insanlarla. Kadin kaynina gonderiyor oha çüş.

Ben olsam once nisanlimla konusmak sartiyla, kaynanama giderim durumdan duydugum rahatsizligi anlatirim. Kaynanan da gitsin kadina sanki sen bilmiyormussun da o oglundan ogrenmis gibi konussun. Fotograf gondermissin olmaz oyle ayip filan desin. Biraz annelik etsin ortama ne o oyle ben bilmem karismam deyip kenara cekilmeler...

Ben önce o yengeyi eltin sandım,ama dayınizin esiymis
Sakın yüz vermeyin o kadına,bulunduğunuz ortamda selam vermeniz yeterli,illa muhatap olmak zorunda degilsinİz.
bir de kayinvalidenizle falan değil direk yengeyle konuşup ayarı verin bence, sürekli dillendirip nisanlinizin da aklına sokmayın böyle şeyleri bir de,kadınla konusmayacaksaniz da üstünü örtüp kapatın konuyu,bir daha benzer birşey olursa o zaman icabına bakarsınız :KK66:

Back
X