bi el atın allah için çok kararsızım

yupup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
35
1
28
27
Evet sayın arkadaşlar derdim şu
En yakın arkadaşım bi gün çarşıya geldi bakkaldan beni aradı sende gel bukusalim diye bende anneme dedim annemde göndermedi defalarca aradım annemi izin için bi de güzel dayak yedim annemden üstüne sonra kızı aradım defalarca açmadi sonra annem aldi götürdü beni baska bi mekana kızla konuşuk sana bi sey diycem dedi soyle dedim senin gelmedigin gün ben bayildim orda dedi abi çok kotu oldum bi tavsiye verin yardim edin hata kimde gönlünü nasıl alirim aramız nasıl düzelir. ????

hata kimde diye aramaya gerek yok iki kişidede hata yok bu sadece bir tesadüf olmuş.Şansızlık diyelim buna. kaldı ki ara düzeltmek için kendini yırtmana da gerek yok sen kızın bayıldığını bilmiyordun.sonuçta bağlı kalmak zorunda olduğun izin aldığın bir ailen var. seninde gidemememk için sebeplerin var. kimseye göre hayatını yaşayamazsın. sana o gün annen izin vermemiş. olabilir tamam ama sende kızı aramışsın oda açmamış. sonrabayılmış. sen bayıltmadın ki hoş olmayan bir tesadüf olmuş ama senin kendini af ettirme çaban saçma zira kız en yakın arkadaşın olarak seninde sebeplerin olduğunu bilmeli ve analyış göstermeli diye düşünüyorum.sen suçlu değilsin o da suçlu değil kimse suçlu değil ve aranın bozulması saçma. eğer sana trip atıyor kus kalıyorsa eline koz geçmiş onu kullanıyor demektir. böyle bir şeye benim arkadaşım küsse ben daha barışmam o insanla anlayıssızdır.sanki ben bayılttım benimde ailem var ve izin vermedi derdim

Sen gitmedin diye mi bayıldı sanki bayılacğı varmış bayılmış
Annen izin vermemiş açıklamanı yap fazlada uğraşma derim sonra değmediğini anlayacaksın

Saolun
Sen gitmedin diye mi bayıldı sanki bayılacğı varmış bayılmış
Annen izin vermemiş açıklamanı yap fazlada uğraşma derim sonra değmediğini anlayacaksın
Ne biliyim kendimi çok suçlu hissediyorum

onun bayılması seni hatan değil.. kendini suçlama.. annen kıza güvenmediği için göndermemiş olabilir belki.. Yakın arkadaşsanız onunda seni anlaması gerekir..

onun bayılması seni hatan değil.. kendini suçlama.. annen kıza güvenmediği için göndermemiş olabilir belki.. Yakın arkadaşsanız onunda seni anlaması gerekir..
Annem kıza güveniyordu kızin bi performans ödevini yaptım burger kinge gittik ondan sonrada projesini de yapmamı istedi ondan sonra annem kızdan sogudu bide kız sınava giriyor bütün soruları yapıyor sınavın çok kotu geçti diyor 90-95 alıyor bu yüzden annem biraz sogudu kız bize geldi kalmaya sabaha kadar ödevini yaptırdı ertesi gün yazılı vardı zaman kaybıydı dedi gitti napiyim ben kız hem diyor herkes kullanıyor seni diye hem de boyle yapıyı

Annen haklı ozman. arkadaşı olarak görüyorsa seni.. kullanmazdı... Kendini ezdirme... Bir kerede sen iste ondan birşey ya ödevini yapır yada herhangi birşey.. bakalım oda aynısını yapacakmı.

Annen haklı ozman. arkadaşı olarak görüyorsa seni.. kullanmazdı... Kendini ezdirme... Bir kerede sen iste ondan birşey ya ödevini yapır yada herhangi birşey.. bakalım oda aynısını yapacakmı.
Sanmam zamani çok değerli yazililiara çalışmakla meşguldür o

Azına z.csalar gikım çıkmıyor

yani yapacak birşey yok.. herşey sana bağlı, kullanırtma kendini, yarından itibaren dene her istenilene evet deme, isterse kimse konuşmasın seninle, ama en azından ileride kendine karşı özgüvenin olur... eğer yok yine kendimi kullandırırım diyorsanda sana kalmış.. daha çok dert yanarsın.

Saol denerim

dost acı söyler derler canımcım. bu kız seni kullanıyor. anneler bizden daha çok görmüş geçirmiş kimsler vardır bildiği.anneni dinle bu kızdan uzak dur arkadaş dediğin bu değildir. arkadaş gelip geçicidir önemli olan ailedir. kız seninle çıkarı ters düşssün anında satar seni

annen izin vermemiş ..
bunu neden kendine suç buluyorsun ki ..

Suçlu hissediyorum sadece ne biliyim öyle bi anlattı ki keşke geliyorum demeseydin falan lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…