Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 1 aylık ilişkiyi 6 ayda unuttuğuma göre , doğru oranti yaparsak , 3 aylık ilişkiyi 18ayda unutursun ortalama...hehe şaka tabi o benim salaklığımmış...
Olmuyorsa zorlamıcan tatlım.Anlıorum seni.Ben hergun ınstagramda bakıodum aglıodum.Baktım kendıme zarar.Her yerden engelledım.Şu an daha ıyıyım.Arada seytan bak dıyo ama neyıne bakayım.
Ben 1 aylık ilişkiyi 6 ayda unuttuğuma göre , doğru oranti yaparsak , 3 aylık ilişkiyi 18ayda unutursun ortalama...hehe şaka tabi o benim salaklığımmış...
Aslında bana kalırsa bunun zamanla bi ilgisi yok bazen kısa sürede olsa hissedilen şeyle ilgili..
Daha uzun süre konuşup bittiğinde üzülemediğimde oldu.
Olmuyorsa zorlamıcan tatlım.Anlıorum seni.Ben hergun ınstagramda bakıodum aglıodum.Baktım kendıme zarar.Her yerden engelledım.Şu an daha ıyıyım.Arada seytan bak dıyo ama neyıne bakayım.
unutamadım,unutamadığımla evlendım =D
bır sene sadece normal konuştuk arkadaş olarak.sonra sevgılı olduk .ama delı dıvane değildik.kaldı ki 3 ay çok kısa.
unutamadım,unutamadığımla evlendım =D
bır sene sadece normal konuştuk arkadaş olarak.sonra sevgılı olduk .ama delı dıvane değildik.kaldı ki 3 ay çok kısa.