bi' el atın belki çözüm buluruz

kalbinden ne geciyosa onu yapsin oyle karar versin ilerde aklinda kalip pismanlik yasiyacagina tekrar denesin araci olun cocuk tekrar kizla iletisime gecsin derim benn
hem pozitif dusunelim pozitif yasayalim belki tanidiktan sonra hersey olumlu anlmada degisecek
herzaman 1 sans daha
cunku aklinda kalicak
ya zaten allah yazdiysa kaderde ne yazildiysa onu gorucekler ama bence 1 kez daha derimmmm....

ya o kadar yakışıyorlar ki tahmin edemzsiniz aynı insanın kadın ve erkek versiyonu gibiler mükemmel bir uyumları var
çocuğun üstüne çok mu gittiler, bilmediğimiz bir şey mi söylüyorlar, evlatlıktan red mi ediyorlar bilmiyorum
ama yaptıkları eziyet hem kıza hem çocuğa

dua edin kızlar bu iki insana ne olur :25:

1- Eğer çocuk doğru söylüyorsa (ki ben doğru söylediğini sanmıyorum) bu ilişki fazla yürümez ve arkadaşınız hep huzursuz olur. Karşı taraf huzur vermez.
2- Eğer çocuk yalan söylüyorsa (ki ben yalan söylediğine eminim) arkadaşınız yol yakından büyük bir felaketten döndüğü için şükretsin. Çocuğun sözleri bana hiç inandırıcı gelmedi. Sanki bu işi bitirmek istiyorda bahane arıyormuş gibime geldi.

her iki durumda da olan bizim kıza oldu desenize

Ailenin yatığı tabiki haksızlık, tanımadan etmeden
reddetmişler.

Ama herşeyde bir hayır vardır, nasip kısmet işte.

Eğer oğlan bu kadar çok
tutulduysa arar arkadaşını bence.

ya zaten kızı bir tanısalar sıkıntı kalmayacak da tanımadan etmeden pislik yapıyorlar işte
günah ikisine de

söylenene göre tutulmuş ama arar mı aramaz mı
arasa da ne değişir bilmiyorum

Beni de kayınvalidem daha duyar duymaz yok yabancı istemem,
yok asker kızı, yok başı açık vs vs diye istememişler.

Hatta kendi düşündükleri biri varmış.
Eşime onu söylemişler ki biz de o zamanlar 6 ay falan olmuştu eşimle flört etmeye başlayalı.
Eşim asla demiş,
kabul etmemiş.
Ben onunla evlenecegim göreceksiniz demiş ki eşim ailesine karşı çok saygılıdır.
Hayatında bir kere yapmış bunu o da benim için :)

7 yılın ardından evlendik.
Kayınvalidemleri beni istemeye geldiklerinde tanıdım.
Yanlarında aile büyüklerinden biri olsun diye eşimin babaannesini getirmişlerdi.
Babaanne, kayınvalideme '' çok büyük konuştun bak gördün mü tıpış tıpış geldin işte
çocukları boşuna beklettin''demiş.
Tabi kayınvalidem kendi kayınvalidesine bir şey diyeyememiş.
8 yıllık geliniyim keşke herkes senin gibi olsa kızım bizi çok utandırdın der durur :)

Demem o ki;
erkek başta ailesini seçip kızı bertaraf etmişse,
bence asla geri dönülmesin bu işten!
Herkes yoluna devam etsin...

evet çocuk hatalı direnmeliydi daha çok üstelemeliydi
size de maşallah diyeyim allah mutluluğunuzu daim etsin

kızlar şimdilik çıkıyorum
yorumlarınızı esirgemeyin lütfen her yoruma açığız

Anlattıklarına göre çocuk ailesinin tavırları yüzünden kız arkadaşının daha fazla üzülmemesi için ayrılmış. Bunun yanı sıra ailesi dolduruşa da getirmiştir. Dolduruş derken Kız hakkında şöyle şöyle dediklerinde ister istemez çocuğun kafasında soru işaretleri olmuştur. Ama seven insan için başkasının dediğinin bir öneminin olmaması gerektiğini düşünüyorum ve ailesinin bu yöndeki baskıları sonucu hemen pes demesi de doğru değil. Seviyorsa sonuna kadar mücadele edip kız arkadaşının onların görmediği güzel yönlerini göstermesi gerekirdi.

Baştan böyle bir olay olduysa bundan sonra tamam deselerde sanmıyorum ki ilerisi için herşey düzelir. Ama olurda kız kendisini sevdirirse oğlanın ailesi bugün yaptıklarına pişman da olurlar.

başıma geleceğinden endişe ettiğim bi konu aslında benim de.6 aylık bi ilişkim var ve ikimizde çatışsak da tartışsak da seviyoruz birbirimizi ve birbirimiz olmadan yapamıyoruz.Ama gel gör ki bizim ki çok düşkün anne babaya.onlar ne derse onu yapacak bi türden.
o yüzden derim ki üzülmesin o arkadaş.Böylesi tipler sevdiklerinin arkasında duramıyolarsa eğer yapacak hiç bişey yok demektir.Aile beni istemedi diye ben üzülüp ağlamam keza bi önceki ayrılığımız tam olarak bu yüzden bitti hiç dönüp bakmadım.Ha zoruma gitmedi değil hem de çok gitti ama bana böyle bişey yaşatıp beni üzmeye hakları yok netice de benim de bi ailem var diyip yoluma baktım sonra tıpıış tıpııış geri geldi.Şimdiler de daha ileriyi görerek duruyor yanımda...

Anlattıklarına göre çocuk ailesinin tavırları yüzünden kız arkadaşının daha fazla üzülmemesi için ayrılmış. Bunun yanı sıra ailesi dolduruşa da getirmiştir. Dolduruş derken Kız hakkında şöyle şöyle dediklerinde ister istemez çocuğun kafasında soru işaretleri olmuştur. Ama seven insan için başkasının dediğinin bir öneminin olmaması gerektiğini düşünüyorum ve ailesinin bu yöndeki baskıları sonucu hemen pes demesi de doğru değil. Seviyorsa sonuna kadar mücadele edip kız arkadaşının onların görmediği güzel yönlerini göstermesi gerekirdi.

Baştan böyle bir olay olduysa bundan sonra tamam deselerde sanmıyorum ki ilerisi için herşey düzelir. Ama olurda kız kendisini sevdirirse oğlanın ailesi bugün yaptıklarına pişman da olurlar.

aynen öyle
sen çok fazla yıpranacaksın huzur vermeyecekler demiş kıza. kız da biraz fazla kırılgan çocuk bunu biliyor.
aralarında henüz bir sevgi yok ama aradığını bulmuş olmanın mutluluğu ve umutları vardı.

başıma geleceğinden endişe ettiğim bi konu aslında benim de.6 aylık bi ilişkim var ve ikimizde çatışsak da tartışsak da seviyoruz birbirimizi ve birbirimiz olmadan yapamıyoruz.Ama gel gör ki bizim ki çok düşkün anne babaya.onlar ne derse onu yapacak bi türden.
o yüzden derim ki üzülmesin o arkadaş.Böylesi tipler sevdiklerinin arkasında duramıyolarsa eğer yapacak hiç bişey yok demektir.Aile beni istemedi diye ben üzülüp ağlamam keza bi önceki ayrılığımız tam olarak bu yüzden bitti hiç dönüp bakmadım.Ha zoruma gitmedi değil hem de çok gitti ama bana böyle bişey yaşatıp beni üzmeye hakları yok netice de benim de bi ailem var diyip yoluma baktım sonra tıpıış tıpııış geri geldi.Şimdiler de daha ileriyi görerek duruyor yanımda...

dilerim aynı sıkıntıyı tekrar yaşamazsınız. yaşadığım kadarıyla, şahit olduğum kadarıyla çok ama çok zor
zaten şu ailelerin gereksiz müdahalelerine anlam veremiyorum

Back
X