bı erkegın sende kalması ıcın napmalı

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
erkek mılletı sımartılmaya gelmez derler ya.neden pekı erkekler sürünmekten hoslanıyolar.
bnm bı ılıskım var 1.5 senedır suren hep taktık yapmak zorunda oldugum bı ılsıkı..ne zmn bıseler oturmaya baslasa ben kendımı bırakıp bu sımartmamam gerekıo gıbı dusuncelerı bırakıp yakın davranmaya baslasam once ıyı gıdıyo sonra gercekten bısey cıkarıyo kavga edıyoruz.sızce erkekler ılgı gormeyı sevmıyolarmı yanı hep bı pesınden kosturma cabasındamı olmalıyım.bana baglansın ıstıyorum ıyıce bunun ıcın napmam gerekıyo yakın davranmam gerekıyo dıılmı bunu soylıceksınız ama yakın davranıncada boyle oluyo napmalıyım.baglı dıılız gıbı sankı karı koca gıbı oluyosun ya bı zaman sonra.. o yok mesela bızde ılla sogukmu davranmalıyım bunumu ıstoyo

sürekli taktik yapmak bi süre sonra insanı yorar, yıpratır.
seni olduğun gibi sevmeli.
o nasıl davranıyorsa sen de öyle davran dicem ama sende dengesizleşirsin bi süre sonra.
iyice düşün taşın derim. önemli olan gerçekten mutlumusun? yanında olduğun gibimisin?

sürekli taktik yapmak bi süre sonra insanı yorar, yıpratır.
seni olduğun gibi sevmeli.
o nasıl davranıyorsa sen de öyle davran dicem ama sende dengesizleşirsin bi süre sonra.
iyice düşün taşın derim. önemli olan gerçekten mutlumusun? yanında olduğun gibimisin?

yanında oldugum gıbı oluyorum oyle ıcten yakın davranıyorum sanırım sımarıyo yada ne bılım kovalamak ıstıyo yada ıste bunu bılmıorum.o yuzden umursamazmıs gıbı davranmamam gerektını ogrettı bana

olduğun gibi olcaksın cnm... taktikle stratejiyle bir ilişki yürümez... zaten taktik yapma gereği duyuyorsan o ilişkide sorun var demektir. olmuyorsa olmuyordur, zorlamanın bir anlamı yok bence.

taktik yapayim strateji gelistireyim gibi fikirler varsa, o iliski henuz oturmamis demektir.
yani bahsettigin o kari-koca gibi olmak asamasina daha cok var demektir.
bunlari dusunmeyi birakip, iliskiyi olurunda yasamaya basladiginda yaklarsin o yakinligi erkek arkadasinla.
ama benim gorusum, 1.5 yil zaten daha iliskide o samimiyeti yakalamak icin erken, daha oyunlarin taktiklerin olmasinin normal oldugu zamanlar..
ve bence bunlarda guzel hatirlanacak donemler, uzun soluklu bi iliski icin gecmise bakildiginda..
tabiki iliskiyi karsilikli bi mucadele gibi yasamamak kaydiyla..
mutluluklar dilerim:)

taktik yapayim strateji gelistireyim gibi fikirler varsa, o iliski henuz oturmamis demektir.
yani bahsettigin o kari-koca gibi olmak asamasina daha cok var demektir.
bunlari dusunmeyi birakip, iliskiyi olurunda yasamaya basladiginda yaklarsin o yakinligi erkek arkadasinla.
ama benim gorusum, 1.5 yil zaten daha iliskide o samimiyeti yakalamak icin erken, daha oyunlarin taktiklerin olmasinin normal oldugu zamanlar..
ve bence bunlarda guzel hatirlanacak donemler, uzun soluklu bi iliski icin gecmise bakildiginda..
tabiki iliskiyi karsilikli bi mucadele gibi yasamamak kaydiyla..
mutluluklar dilerim:)

tesekkur ederım oncelıkle yorum ıcın.umarım dedgıın gıbı olur ama olurmu bılmıorum

Back
X