bence bi erkek böyle cümleler kuruyorsa ilişkinin geleceğine inanmıyor demektir.. inanmıyosa da zaten birgün çekip gidiyor..
nerden mi biliyorum? çünkü yaşadım.. hep ümitsizdi.. geleceğe dair planı yoktu.. ben yaklaşık 6 ay kdr uğraştım.. hep kendimden verdim.. ne iş ne aile tek derdim o olmuştu.. resmen kişiliğimi kaybettim bu süreçte.. sevgi de sevgi olmaktan çıkıyo tabi böyle olunca..
ama noldu.. birgün gözümün önünde çekip gitti.. ve ben hala toparlanıcam diye uğraşıyorum..
aman kuzum sana değer vermiyosa nolur hiç uğraşma hiç değmez..
sagapo canım, onlarca konu açtın bu çocuk uğruna. değer mi o pislik için:113:
canım cıdden kafamda tonlarca soru var rahatlamak ıcın.bıde sohbet olsun dıye actım bu konuyu aslında merak ettıgım ıcın
bak canım konunu başından beri takip ediyorum . sana kızamıyorum çünkü insan birini sevince mantığı devre dışı kalıyo . kendi kendine mesaj atsın atmıcam cevap , arasın acmıcam dersin ama engelleyemezsin sürekli telefona bakmayı . o attıgında için içini yer acaba bu sefer olcak mıydı bi atsam sonra gene atmam falan filan derken sonuç buraya gelir .. sen ona bi şans verdin olcak diye belki ama sonuç daha kötü oldu ... şimdi sana diyebilcegim tek sey su lütfen dinle : Bi insan eger gidecekse gider . iyi yada kötü ol . emek harca yada harcama umursa yada umursama o insan zaten gidecektir . bak o konuyu acarken demiştin ki bi gelse ve eski ben olmadıgımı görse geldiğinde sevindin demi ? peki ya sonucu . demek ki cok istediğimiz şeyler herzaman iyi olmuyo . hattını değiştirdin belki aradı yada aramadı . ama sana gercekten ulasmak isterse emin ol bi yolunu bulur aramazsada bil ki hayırlı değil . kendi kendine şöyle yapsam olur muydu olmaz mıydı deme demekki yaptın yada yapmadın bu geçti . o senin kaderinse olacaktır değilse zaten napsanda olmayacak . sen sadece allaha dua et . bende zamanında acı çektim ve dua ettim dışardan mutlu baska biri ile gördükçe kahroldum . sonra bi öğrendim ki o kadar mutsuzmuş ki benim resmimle uyuyomuş . sen sadece sabret ve hayırlısını iste ... ve düşünmemek için kendini zorla . zamanla hafifleyecek eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?