bi erkek kaderde degılmıs dıyıp geçebılırmı sevdıgınden

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar erkek arkadasınız ılıskı ıcınde kavga ettıgınız zaman hıc barısmak ıcın ugrasmıyıp hemen umutsuzluga kapılıyosa ve olmuyosa zorlamamk lazım dıyorsa.haftalarca aramayıp yıne dayanamayıp arıyosa onun sevgısıne ne dersınız. bu ınsan tamamen ayrıldıgında da ugrasmıyacak olmadı kader degılmıs dıyecek.yanı kadercı bırısı
yanı sormak ıstedıgım bı erkek kızı gercekten GERCEKTEN sevıyosa cok kez ayrıl barıs devam ettıkten sonra tmamen bıtınce kaderde degılmıs der ve gecebılırmı yoksa olsun ben zorlıcam mı der ugrasırmı

bence bi erkek böyle cümleler kuruyorsa ilişkinin geleceğine inanmıyor demektir.. inanmıyosa da zaten birgün çekip gidiyor..
nerden mi biliyorum? çünkü yaşadım.. hep ümitsizdi.. geleceğe dair planı yoktu.. ben yaklaşık 6 ay kdr uğraştım.. hep kendimden verdim.. ne iş ne aile tek derdim o olmuştu.. resmen kişiliğimi kaybettim bu süreçte.. sevgi de sevgi olmaktan çıkıyo tabi böyle olunca..
ama noldu.. birgün gözümün önünde çekip gitti.. ve ben hala toparlanıcam diye uğraşıyorum..
aman kuzum sana değer vermiyosa nolur hiç uğraşma hiç değmez..

ayrıldık zaten cnm cok acıyo zaten.ama ılıskı ıcındeyken hep bole dusunurdu.bız cok buyuk bı hatası yuzunden ayrıldık aslında ayrılma asıllıgı bıle yoktu cok kotu bıttı.işte bnde acaba hep kavga ettıgımız ıcın ınancınımı yıtırdı dıyede dusundum hep kader kader ıste dıyıp bole dusunurdu cunku

sagapo canım, onlarca konu açtın bu çocuk uğruna. değer mi o pislik için:113:

bak canım konunu başından beri takip ediyorum . sana kızamıyorum çünkü insan birini sevince mantığı devre dışı kalıyo . kendi kendine mesaj atsın atmıcam cevap , arasın acmıcam dersin ama engelleyemezsin sürekli telefona bakmayı . o attıgında için içini yer acaba bu sefer olcak mıydı bi atsam sonra gene atmam falan filan derken sonuç buraya gelir .. sen ona bi şans verdin olcak diye belki ama sonuç daha kötü oldu ... şimdi sana diyebilcegim tek sey su lütfen dinle : Bi insan eger gidecekse gider . iyi yada kötü ol . emek harca yada harcama umursa yada umursama o insan zaten gidecektir . bak o konuyu acarken demiştin ki bi gelse ve eski ben olmadıgımı görse geldiğinde sevindin demi ? peki ya sonucu . demek ki cok istediğimiz şeyler herzaman iyi olmuyo . hattını değiştirdin belki aradı yada aramadı . ama sana gercekten ulasmak isterse emin ol bi yolunu bulur aramazsada bil ki hayırlı değil . kendi kendine şöyle yapsam olur muydu olmaz mıydı deme demekki yaptın yada yapmadın bu geçti . o senin kaderinse olacaktır değilse zaten napsanda olmayacak . sen sadece allaha dua et . bende zamanında acı çektim ve dua ettim dışardan mutlu baska biri ile gördükçe kahroldum . sonra bi öğrendim ki o kadar mutsuzmuş ki benim resmimle uyuyomuş . sen sadece sabret ve hayırlısını iste ... ve düşünmemek için kendini zorla . zamanla hafifleyecek eminim

erkekler gerçekten seviyorsa eğer asla vazgeçmiyor.. karakter meselesidir diyoruz ya hayır. ne zaman ki karşısındakinden ümidi kesiyor veya ilgisi azalıyor o zaman adım atmalar azalıyor. tabi bunun yanında çantada keklik olarak görme durumu da var. zaten erkek senin çantada keklik olduğunu düşündüğü an gözü etrafa açılmış oluyor çoktan. güzel bir örnek vereyim. dışarıdan aşırı havalı, herkesin hayranlıkla baktığı biri, asla adım atmaz bir kere adım atarsa daha da zorlamaz dediğiniz kişi yakın zamanda öyle şeyler yaptı ki tüm tabularımı yıktı. demekki sosyallik havalılık bile ilgin olan birine işlemiyor.

canım cıdden kafamda tonlarca soru var rahatlamak ıcın.bıde sohbet olsun dıye actım bu konuyu aslında merak ettıgım ıcın

o halde ben de fikrimi söyleyeyim. bir erkek "eğer gerçekten isterse" o kadını alır. nokta.

cok guzel konusmussun.evet haklısın kaderde varsa bısekılde olur ulasmak ısterse bısekılde ulasır.aslında ıcımdekı soruların yanıtları var yazdıklarında evet hersabah degstırmesemydım bu hattı dıyerek uyanıyorum ama gercekten ısteyen ulasıyor dogru.senın adına sevındım pekı o kısyle barıstınmı sonra bunu ogrenınce

aklına gelmesi cok normal çünkü bilinmezlik kadar kötü birşey yoktur hayatta . ama yaptın ve emin ol o hattın kapandıgını görünce ki mutlaka görcek belki gördü belki görecek ama emin ol bigün olcak sana ulaşmak için daha cok nedeni olacak . ben henüz barışmadım çünkü insan ne kadar mutlu olursa olsun bunlar yasandıktan sonra bişeyler hep yarım kalıyo . inan bende az aglamadım acı cekmedim . sen şimdi sadece allaha havale et onu dua et ve mümkün oldugunca az düşün . gerisi zaten olcak . o senle olcaksa kimse değiştiremez bunu gene sana döner . sadece zamanını bilemeyiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…